Φιλαδέλφεια – Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη: «Το συζητάγαμε κάθε βράδυ και τελικά ήρθε στο παιδί μου»

Φιλαδέλφεια

"Εκεί τρελαίνομαι γιατί τους άφησε το κράτος; Τι να πω; Δεν ζω δηλαδή".

Η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha 13 ημέρες μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από Κροάτες χούλιγκαν και Έλληνες συνεργούς τους έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Δεν είχε ποινικό παρελθόν, απλά είχε την αγάπη να δει την ΑΕΚ. Εκείνο το βράδυ γυναίκες και παιδιά έτρεχαν, πήγε να τους προστατέψει. Όλη η έννοια του αυτό ήταν. Καλό πήγε να κάνει το παιδί μου, να τους βοηθήσει και να τους προστατέψει και τον μαχαίρωσαν, τον δολοφόνησαν. Εμένα το παιδί μου χάθηκε, αλλά βοήθησε κιόλας, τους προστάτεψε. Έτρεχαν να φύγουν όλοι. Ήρθαν για να σκοτώσουν και… Με το που είδαν τι γινόταν, έτρεξαν να σωθούν, έτρεξε και ο γιος μου και την ώρα που γυρίζει το κεφάλι του να κοιτάξει, βλέπει κάποιον κάτω, είχαν σπάσει ενός φίλου του τα πόδια και τα χέρια και την ώρα που σκύβει να τον τραβήξει, εκεί… Το παιδί αυτό έτρεξε κι έφυγε γιατί του είχαν ρίξει μπροστά βόμβα μολότοφ κι έτρεξε κι έφυγε από το πίσω στενό» είπε η μητέρα του μέσα από το δωμάτιό του.

«Τι έκαναν σαν κράτος; Που είναι η αστυνομία να κυκλώσει τα πάντα; Ούτε καν να περνούσαν εκεί, να μην έμπαιναν μέσα. Ήρθαν ανεξέλεγκτα. Αυτοί που φταίνε να πάνε στη δικαιοσύνη. Δεν είναι με τίποτα ατύχημα, είναι δικαιολογίες. Εκεί τρελαίνομαι γιατί τους άφησε το κράτος; Τι να πω; Δεν ζω δηλαδή» συνέχισε.

«Έλεγα παιδί μου είσαι εδώ, ήρθα να σε δω. Δεν άντεχα, έπεσα από την καρέκλα, ήθελα να μπω μέσα. Έβλεπα ότι το έβλεπε και έλεγα παιδί μου χαιρόμαστε και οι δύο. Λέω αγόρι μου σε αγαπάνε όλοι, φωνάζουν για εσένα. Όταν σκοτώθηκε ο Άλκης Καμπανός, έκλαιγε και έλεγε πώς θα ζήσει αυτή η μάνα με το παιδί που έχασε. Το συζητάγαμε κάθε βράδυ και τελικά ήρθε στο παιδί μου» συμπλήρωσε για τον λόγο που πήγε η ίδια στην Opap Arena στον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.