Φάσμα: Τι θα δούμε στην αποψινή εκπομπή

Φάσμα

Φάσμα, απόψε στις 23:45 στην ΕΡΤ1.

Όλο το Φάσμα της ειδησεογραφίας σε βάθος. Η νέα ενημερωτική εκπομπή του ΕΡΤNEWS, με παρουσιαστές τους Κατερίνα Αντωνοπούλου, Έλενα Καρανάτση, Ελβίρα Κρίθαρη και Γιάννη Παπαδόπουλο.

Η εκπομπή εξετάζει θέματα που απασχολούν την κοινωνία, φωτίζοντας αθέατες πτυχές των γεγονότων και αναδεικνύοντας κρίσιμα ζητήματα που χάνονται μέσα στον καταιγισμό της πληροφόρησης. Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής δίνει χώρο και χρόνο στην έρευνα, με στόχο την τεκμηριωμένη και πολύπλευρη ενημέρωση.

Δείτε σήμερα: «Κόντρα στα προγνωστικά-Ερατώ, γυναικοκτονίες-Όλοι μοναδικοί, όλοι ίσοι»

Eπεισόδιο 5

Μέσα στο 2022 και κόντρα στα προγνωστικά η Αναστασία Τασούλα έγινε πρώτη ασθενής με κυστική ίνωση, που υποβάλλεται σε επιτυχημένη μεταμόσχευση πνευμόνων στην Ελλάδα.

Μιλάει στον Γιάννη Παπαδόπουλο για την ανίατη ασθένεια και την αξία της δωρεάς οργάνων.

Μια συγκλονιστική μαρτυρία στην Κατερίνα Αντωνοπούλου για την Ερατώ, θύμα γυναικοκτονίας, όπως και τουλάχιστον 20 γυναίκες μέσα στο 2022.

Το 2022 ένας από τους κορυφαίους πρώην μπασκετμπολίστες, ο Δημήτρης Παπανικολάου αποκαλύπτει τη σχέση της κόρης του με το Φάσμα του Αυτισμού. Μιλάει στην Έλενα Καρανάτση για τα ατυπικά παιδιά και γίνεται η φωνή τους στηρίζοντας με κάθε τρόπο την συμπερίληψη.

Eμφανίζονται οι: ΘΕΜΑ 1: ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Αναστασία Τασούλα

Ηρακλής Τσαγκάρης / Πνευμονολόγος- εντατικολόγος, Διευθυντής ΜΕΘ «Αττικόν» Φραντζέσκα Φραντζεσκάκη / Πνευμονολόγος- εντατικολόγος, ΜΕΘ «Αττικόν» Κατερίνα Μπουνάκη / Νοσηλεύτρια, Προϊσταμένη ΜΕΘ «Αττικόν»

ΘΕΜΑ 2: ΕΡΑΤΩ-ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΕΣ Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα Ερατούς

ΘΕΜΑ 3: ΟΛΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ-ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ Δημήτρης Παπανικολάου, πρώην μπασκετμπολίστας- Ολυμπιονίκης Δημήτρης Παπανικολάου, εμπνευστής του προγράμματος UniquAll, για τα παιδιά στο Φάσμα του Αυτισμού Νίκος Γκάλης Γιάννης Αντετοκούμπο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, πρώην μπασκετμπολίστας