Φαίη Σκορδά σε Όθωνα Παπαδόπουλο: «Αυτό θα έπρεπε να είναι το μέλημά σας»

Φαίη Σκορδά

"Όχι να ασχολείστε με πρωινές εκπομπές και μαρτυρίες".

Ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος έστειλε μια ανακοίνωση στο Πρωινό, για λογαριασμό του κ. Ανδρέα Μαχαίρα, ότι όλες οι μαρτυρίες που ακούγονται για το ζεϊμπέκικο της κ. Ελένης στην ταβέρνα του, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και είναι προϊόντα φαντασίας. Ο Γιώργος Λιάγκας διάβασε την ανακοίνωση στον αέρα της εκπομπής, αλλά η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και απευθυνόμενη στον κ. Παπαδόπουλο είπε τα εξής:

«Κύριε Παπαδόπουλε, πραγματικά, ανθρώπινα, από το να ασχολείστε με αυτά, θα είχε μεγαλύτερη ουσία και θα ήταν πάρα πολύ σεβαστό και αναμενόμενο από τον κόσμο και από όλους να βγάλετε μια δήλωση, αφού πιστεύετε στην αθωότητα, που να λέει τα εξής: Είμαι αθώα, το μόνο που θέλω και δεν με νοιάζει για μένα τίποτα, είναι αν κάποιος έχει πειράξει τα παιδιά μου να βρεθεί.

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν έγινε κάποια τέτοια δήλωση, ούτε εσείς ανθρώπινα αισθανθήκατε ότι πρέπει να κάνετε μια τέτοιου είδους κουβέντα με την πελάτισσά σας, αυτό θα έπρεπε να είναι το μέλημά σας. Να υπάρχει ειλικρινά μέσα από την καρδιά της κ. Πισπιρίγκου αυτό το αίτημα απόδοσης δικαιοσύνης αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια για τα τρία παιδιά, από τη στιγμή που θεωρεί και αυτή και εσείς σε προσωπικό επίπεδο ότι είναι αθώα. Όχι να ασχολείστε με πρωινές εκπομπές και μαρτυρίες.

Μία μαμά που με τόσο πάθος ανέβαζε καθημερινά αναρτήσεις και ανέλυε όλα αυτά, αυτό θα έπρεπε τώρα να θέλει. Και αυτή και να αποζητάται και από εσάς που είστε ο δικηγόρος της, είστε ο μοναδικός άνθρωπος που είστε δίπλα της. Απόδοση δικαιοσύνης».