Φαίη Σκορδά για Πατέρα Αντώνιο: «Αυτό είναι ο λόγος του Θεού;»

Φαίη Σκορδά

"Οι άνθρωποι του Χριστιανισμού και της αγάπης δεν αναγνωρίζουν αυτά τα συναισθήματα. Πώς αυτοί οι άνθρωποι αν λειτουργούν έτσι μπορούν να προχωρήσουν με αυτό τον τρόπο";

Με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές στην υπόθεση με την Κιβωτό του Κόσμου, η Φαίη Σκορδά, μετά την προβολή βίντεο με τη συνέντευξη που έδωσαν ο Πάτερ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, δεν έκρυψε την έκπληξή της για τα λεγόμενά τους.

«Πιστεύεις ότι τα παιδάκια που έρχονται και φιλοξενούνται μέσα σε αυτές τις δομές έχουν μέσα τους κακία. Αυτό είναι ο λόγος του Θεού; Βλέπουμε δύο ανθρώπους που φιλοξενούν παιδιά εδώ και πολλά χρόνια σε αυτές τις δομές και λένε ότι τα παιδιά αυτά έχουν μέσα τους κακία και είναι εκδικητικά.

Οι άνθρωποι του Χριστιανισμού και της αγάπης δεν αναγνωρίζουν αυτά τα συναισθήματα. Πώς αυτοί οι άνθρωποι αν λειτουργούν έτσι μπορούν να προχωρήσουν με αυτό τον τρόπο; Σημαίνει ότι όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούσαν έτσι, δεν μπορούσαν να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά να γιατρέψουν τα τραύματά τους με την αγάπη και τον λόγο του Θεού, ότι τα αντιμετώπιζαν σαν να είναι κακά παιδιά», είπε η Φαίη Σκορδά.