Φαίη Μαυραγάνη: Το Στούντιο με Θέα έκανε πρεμιέρα με αναδρομή στον παρελθόν

Φαίη Μαυραγάνη

"Είναι αρκετά συγκινητικό γιατί ξεκινώντας από το Στούντιο με Θέα, ήμουν αρκετά χρόνια στον ΑΝΤ1 και λέγοντας δελτία ειδήσεων και κάνοντας αυτήν την εκπομπή" ανέφερε η Φαίη Μαυραγάνη.

Από νέα τηλεοπτικά λημέρια θα μας ενημερώνει φέτος η Φαίη Μαυραγάνη για όλες τις εξελίξεις στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το Στούντιο με Θέα επέστρεψε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, μετά από αρκετά χρόνια. Στην έναρξη, αφού υπήρξε μια αναδρομή στο παρελθόν όπου η Φαίη Μαυραγάνη βρισκόταν στην παρουσίαση της εκπομπής με το σύζυγό της, Νίκο Μάνεση, η παρουσιάστρια ανέφερε:

«Καλή σας ημέρα, καλό ξημέρωμα και καλώς ήρθατε σε αυτό το καινούριο ραντεβού. Το Στούντιο με Θέα μετρά αρκετά χρόνια. Ξεκινήσαμε το 1999 με τον Νίκο. Μαζί ήμασταν από το 2003 μέχρι το 2006, οπότε κι έφυγε τότε για τον Alpha. Ξεκινήσαμε με αυτά τα πλάνα μνήμης κι επιστροφής σε ένα παρελθόν που δίνει τη ρίζα αυτής της εκπομπής. Θα ανοίγουμε ένα παράθυρο, ένα στούντιο με θέα σε όλον τον κόσμο.

Η εκπομπή αυτή συνεχίστηκε για μια δεκαετία κι είναι η δέκατη σεζόν φέτος… Είναι όλη η ομάδα, όπως την ξέρατε. Είναι αρκετά συγκινητικό γιατί ξεκινώντας από το Στούντιο με Θέα, ήμουν αρκετά χρόνια στον ΑΝΤ1 και λέγοντας δελτία ειδήσεων και κάνοντας αυτήν την εκπομπή. Μου θύμισαν ότι εκεί απέναντι ήταν στημένο το Στούντιο με Θέα. Ακριβώς εδώ, πριν από 16 χρόνια, ήταν αυτή η εκπομπή»