Φαίη Μαυραγάνη: Ο σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ την εντυπωσίασε με τις ικανότητες στο πιάνο – «Να κάνουμε κανένα ντουέτο»

Στούντιο με Θέα

"Τι πιο ωραίο να αφιερώνει κανείς ένα τόσο ωραίο τραγούδι σε μία τόσο ωραία γυναίκα και δημοσιογράφο".

Τον Νικόλα Φαραντούρη υποδέχθηκε στην εκπομπή της το πρωινό του Σαββάτου (10/2) η Φαίη Μαυραγάνη. Η οικοδέσποινα του «Στούντιο με Θέα», επιστρέφοντας από τα διαφημιστικά μηνύματα, βρέθηκε στο πιάνο μαζί με τον καθηγητή και σύμβουλο ευρωπαϊκής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με τις ικανότητές του στη μουσική.

«Έχω πάει ήδη Κεφαλονιά κι έχω γυρίσει! Έχω κάνει βουτιά στο Ξι και ξανάρθα!», είπε χαριτολογώντας η Φαίη Μαυραγάνη, ακούγοντας το κεφαλλονίτικο τραγούδι που έπαιξε ο Νικόλας Φαραντούρης στο πιάνο.

«Σας χειροκροτούν όλοι! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ», του είπε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αμέσως μετά το τέλος του μουσικού του… προγράμματος, ενώ περνώντας στο πάνελ της εκπομπής ο κύριος Φαραντούρης δέχθηκε τα συγχαρητήρια των καλεσμένων.

«Είπαμε μιας και ο κύριος Φαραντούρης είναι τόσο ταλαντούχος στο πιάνο και σας έχουμε δει πολλές φορές, να το κάνουμε σήμερα έτσι. Του ζήτησα να αφιερώσει κάτι όπου εκείνος θέλει», σχολίασε η Φαίη Μαυραγάνη.

«Τι πιο ωραίο να αφιερώνει κανείς ένα τόσο ωραίο τραγούδι σε μία τόσο ωραία γυναίκα και δημοσιογράφο», παρατήρησε από την πλευρά της η Ζωή Ράπτη, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Πάνας, σχολίασε με χιούμορ: «Εγώ από πιάνο δεν ξέρω, εκτός αν θέλετε να κάνουμε κανένα ντουέτο, δεύτερες φωνές».

«Εγώ την τρίτη. Καλό είναι πάντως οι πολιτικοί να μας δείχνουν και τον άλλο τους εαυτό, την άλλη τους πλευρά», έκλεισε την ευχάριστη παρένθεση με το σχόλιό της στο ίδιο ύφος η Φαίη Μαυραγάνη.