Φαίη Μαυραγάνη: Έβγαλε τα τακούνια και αποχαιρέτησε για καλοκαίρι

Φαίη Μαυραγάνη

"Τα παπούτσια στο χέρι και φεύγουμε! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη", είπε η Φαίη Μαυραγάνη στο τελευταίο "Στούντιο με Θέα" της σεζόν.

Το δικό της αντίο είπε για το καλοκαίρι η Φαίη Μαυραγάνη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 στο τελευταίο «Στούντιο με Θέα» της σεζόν ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ανανεώνοντας το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της εκπομπής, ο επίσημος λογαριασμός του ΑΝΤ1 στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο με τη Φαίη Μαυραγάνη και τον οικονομικό συντάκτη Κωστή Πλάντζο να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό. Η παρουσιάστρια εμφανίζεται να κρατά τις γόβες της στο χέρι, στέλνοντας ευχές της για ένα όμορφο καλοκαίρι.

«Καλό καλοκαίρι, τελειώσαμε! Τα παπούτσια στο χέρι και φεύγουμε! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη», λέει η Φαίη Μαυραγάνη, με τον Κωστή Πλάντζο να προσθέτει με χιούμορ: «Εμείς θα κάνουμε μία μικρή διακοπή αλλά τον Σεπτέμβρη εύχομαι να είναι όλα καλύτερα, με καλύτερους μισθούς και έτσι όλο και καλύτερα να περάσουμε. Προσοχή στην ακρίβεια!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)