Φαίη και Γιώργος ή Σίσσυ και Χρήστος; Ποιούς διάλεξαν οι τηλεθεατές

Διαβάστε αναλυτικά ποιος ήταν ο νικητής της χθεσινής τηλεθέασης

Από την μία η πρεμιέρα του «Πρωινού ANT1», ένα νέο εγχείρημα και από την άλλη η δοκιμασμένη συνταγή του ζεύγους Λιάγκα – Σκορδά και το «Πρωινό mou». Όπως και στις ενημερωτικές εκπομπές έτσι και στην ψυχαγωγία οι τηλεθεατές επέλεξαν ΑΝΤ1!

Ο Χρήστος Φερεντίνος η Σίσσυ Χρηστίδου και η πρωινή τους παρέα κατόρθωσαν να συγκεντρώσαν τα βλέματα του 41,4% των τηλεθεατών, έναντι του 21,9% που συγκέντρωσαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Αξίξει να σημειωθεί ότι το πρώτο μισάωρο ο ΑΝΤ1 έφτασε το εντυπωσιακό ποσοστό  του 51,5%, ενώ τα ποσοστά ακολούθησαν φθίνουσα πορεία μέχρι τη 1 με αποτέλεσμα το τελευταίο μισάωρο των δύο εκπομπών σχεδόν να εξισωθούν. Συγκεκριμένα το «Πρωινό mou» συγκέντρωσε το 27,7% των τηλεθεατών και το «Πρωινό ΑΝΤ1» το 27,9%. Στην τρίτη θέση η Πόπη Τσαπανίδου με το «ΣΚΑΪ Τώρα» συγκέντρωσε ποσοστό 12,9% των τηλεθεατών.

Στο νεανικό κοινό (15-44) ο ΑΝΤ1 διατήρησε την πρώτη θέση συγκεντρώντας υψηλότερο ποσοστό από το γενικό, 43,2% ενώ κατάφερε να το διατηρήσει πάνω από το 44,5% μέχρι τις 12:30. Το τελευταίο μισάωρο της εκπομπής το ποσοστό έπεσε στο 28,9% δίνοντας για αυτό το χρονικό διάστημα το προβάδισμα στο MEGA που στο διάστημα 12:30-13:00 συγκέντρωσε ποσοστό 29,8% των τηλεθεατών. Συνολικά στο νεανικό κοινό το MEGA συγκέντρωσε 22,6% και ο ΣΚΑΪ 11,7%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Οι τηλεθεατές ήθελαν να ακούσουν ξανά το… «Καλημέρα Ελλάδα»

Μπαρμπαρίγου σε …πανικό!

Φιλιππίδης: Θα έκανα κι εγώ αυτό που έκανε η Βίσση

Αυτό είναι το «Πρωινό ΑΝΤ1»!