Εξοργισμένος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με το δημοσίευμα που τον ήθελε «νεκρό»

«Είναι στοχευμένη ενέργεια...Κάτι ξέρω και το λέω»

 ​Ο  Κωνσταντίνος Μπογδάνος εξοργισμένος απάντησε μέσα από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη »Excellent» στον δημοσιογράφο που έγραψε το κείμενο που τον ήθελε «νεκρό».

«Κρίμα είναι για τον άνθρωπο που το έγραψε, που πήρε την εντολή βασικά, να το γράψει, επειδή είναι ταλαντούχος γραφιάς και φαίνεται! Έχει διαβάσει Νίτσε.. γνωρίζει πράγματα από τέχνη, παρακολουθεί τον Τζίμη Πανούση που είναι μεγάλη έμπνευση για όλους μας! Κρίμα είναι να αναλώνεται στο να γράφει ανώνυμα πράγματα… γιατί δεν μας λέει ποιος είναι;» είπε ο δημοσιογράφος- παρουσιαστής και ζήτησε συγνώμη από τους δικούς του ανθρώπους και συγκεκριμένα από τις θείες του που τρόμαξαν μαθαίνοντας την είδηση, «Διότι ορισμένοι καταλαβαίνουν ότι είναι χιούμορ, μπορεί χοντροκομμένο, ψιλό τρισάθλιο και χυδαίο… Και δεν είναι χυδαίο γι’ αυτό το οποίο λέει τον «νεκρό» αλλά για τον τρόπο που περνάει ορισμένες εικόνες μέσα, οι οποίες είναι στο όριο του να γίνουν προκλητικές για κάποιον,  »η σωρός, το άψυχο κορμάκι του’’, παίζουνε με πολύ σκληρά πράγματα και είναι και οι εποχές δύσκολες! Οι θείες μου είπαν: »Πάει το φάγανε το παιδί’’…με αφορμή μάλιστα  και το πρόσφατο περιστατικό του ξυλοδαρμού μου. Αυτό είναι κάτι που σαφέστατα με ενοχλεί. Είναι αισχρή σάτιρα! Δεν λέω ότι δεν έχει δικαίωμα να το κάνει δεν είναι απλά σάτιρα! Είναι στοχευμένη ενέργεια…κάτι ξέρω και το λέω. Αν είναι έναν άνθρωπο τον συγκινώ και τον ερεθίζω τόσο πολύ, να έρθει να μου κάνει ερωτική εξομολόγηση.» τόνισε!

Διαβάστε όσα αναφέρει το ηλεκτρονικό δημοσίευμα

Σύμφωνα με πληροφορίες,οι γείτονές του ανησύχησαν όταν συνειδητοποίησαν πως έχουν ώρα να ακούσουν τη θεσπέσια φωνή του να ερμηνεύει τραγούδια, ενώ η έντονη μυρωδιά από γιασεμί που προερχόταν από τη σωρό του, τους έκανε να καλέσουν την αστυνομία. Συγκεκριμένα ένας γείτονας δήλωσε πως «στην αρχή νομίζαμε ότι έκλασε ο Κωνσταντίνος, αλλά η ευωδία κράτησε περισσότερο από το κανονικό και αυτό μας έβαλε σε σκέψεις».

Οι αστυνομικές αρχές παραβιάζοντας την πόρτα του διαμερίσματός του, βρήκαν σε στάση διαλογισμού το άψυχο κορμί, τυλιγμένο σε πορτοκαλί κελεμπία. Δίπλα του βρέθηκαν 60 σακουλάκια ταλέντου που μέσα περιείχαν βλαβερές χημικές ουσίες για τη δημοσιογραφία, την ποίηση και το τραγούδι. Ανάμεσα στα ευρήματα της αστυνομίας, ξεχώρισαν μια αφίσα της Κατερίνας Καινούριου κολλημένη στον τοίχο, ένα δεντράκι έτοιμο για δεντροφύτευση και ένα οριγκάμι ομοίωμα του κ. Αλαφούζου.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν από την ίδια κακή συνήθεια, αυτή του ταλέντου, είχε απειληθεί και η ζωή του Γιώργου Κιμούλη, όπως πρώτος ο Τζίμης Πανούσης είχε αποκαλύψει.

Συγκλονισμένος ο πνευματικός κόσμος κάθε χώρας, εξέφρασε τη λύπη του για αυτή την τεράστια απώλεια, ενώ με εντολή Αντώνη Σαμαρά, η χώρα μας θα βρίσκεται σε τριήμερο εθνικό πένθος. Εκτός από τη μικρή Ελλάδα όμως σε πένθος έχει βυθιστεί όλη η υφήλιος, καθώς στην ουσία η απώλεια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου είναι, μετά τον John Lennon, ο θάνατος καλλιτέχνη που αναστάτωσε κάθε γωνιά του στρογγυλού πλανήτη. Μηνύματα λατρείας και απόγνωσης έρχονται από παντού. Ο απόλυτος συνδυασμός Απολλώνιου και Διονυσιακού στοιχείου δεν είναι πια κοντά μας, ο σύγχρονος Δάντης, το ανθισμένο περιβόλι, το τρίτο μάτι του Βούδα, ο ομφαλός της γης, είναι λίγοι μόνο από τους χιλιάδες χαρακτηρισμούς που του έχουν αποδοθεί απ τον παγκόσμιο Τύπο.

Ο «πιο πετυχημένος της γενιάς τους» όπως τον χαρακτήριζαν οι περισσότεροι άνθρωποι κάθε ηλικίας, θα είναι πάντα μαζί μας μέσα από το έργο του. Δεν ήταν λίγοι εξάλλου αυτοί που στο άκουσμα της είδησης του χαμού του, πίστεψαν ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν «έφυγε» αλλά αυτοκαταψύχθηκε ώστε να διατηρηθεί το ταλέντο του φρέσκο μέχρι τότε που η ανθρωπότητα θα είναι έτοιμη. Πρόχειροι υπολογισμοί έκαναν λόγο για περίπου 233 χρόνια ακόμα.

Διαβάστε ακόμα

Απίστευτη επίθεση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην Κατερίνα Καινούργιου!

Λιάγκας για Μπογδάνο: «Κρύβει μια ψιλή φωνή που δεν την έχει βγάλει προς τα έξω»!