Εξελίξεις και ανατροπές

Τι θα δούμε απόψε στα νέα επεισόδια των σειρών και τι έχει το βραδινό τηλεοπτικό μενού;

18:00 ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙΤΙΜΩΡΙΑ – MEGA

Επεισόδιο 80: Η Οικογένεια Μπαλντάρ έχει να αντιμετωπίσει ένα νέο σοκ. Το ίδιο και η Γιασεμίν. Κανείς τους δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του. Πόνος, λύτρωση, θυμός, αγάπη, ανάμικτα συναισθήματα τούς συγκλονίζουν. ‘Ο,τι συνέβη στο Ιράν, αλλάζει τη ζωή όλων, για πάντα….

18:00 ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ  ANT1

Επεισόδιο 76: Ενώ το πάρτι-έκπληξη του Μπεχλούλ ξεκινά με κακούς οιωνούς, μια νέα έκπληξη της Νιχάλ στον αγαπημένο της, φτιάχνει την ατμόσφαιρα. Το παιχνίδι της Μπιχτέρ πέτυχε τον στόχο του και φτάνει ως τον Μπεχλούλ, κάνοντάς τον έξαλλο μαζί της. Κατά τη διάρκεια του πάρτι, ο Αντνάν βρίσκεται αντιμέτωπος με όσα του αποκάλυψε ο Σαΐτ, όταν συναντήθηκαν κρυφά. Στην επιφάνεια βγαίνουν και οι αλήθειες που αποκρύπτει η Φιρντέβς από τον Τσετίν Οζντέρ, όταν ο τελευταίος θα συναντηθεί με την Πεϊκέρ και τον Νιχάτ. Η Φιρντέβς που φοβάται μην τον χάσει, φροντίζει να αποδεχτεί το γρηγορότερο, την πρόταση γάμου του. Ο Μπεχλούλ βασανίζεται από ενοχές και αποφασίζει, για πρώτη φορά, να μοιραστεί τον πόνο του με τον Μπεσίρ. Και ο Μπεσίρ που σκέφτεται πάντα μόνο την ευτυχία της Νιχάλ, παίρνει την τελική του απόφαση για το τι θα ζητήσει και από ποιον.

19:10 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 29: Η Αλεξάνδρα ζητά από τον πατέρα της να περάσει τις μετοχές της D-Port στον Δημήτρη, αλλά αυτός αποφεύγει να της απαντήσει. Αντί γι’ αυτό, της μιλάει για την εξαιρετική εντύπωση που του έκανε ο Χαλκιάς και της λέει ότι θέλει να τον γνωρίσει. Ο Θεόφιλος τηλεφωνεί στη Νάνσυ και της εξηγεί ότι ο τρόπος να λυθεί η παρεξήγηση με τον Γρηγόρη είναι να ζητήσει η Σάννυ δημόσια συγνώμη, επειδή αμφισβήτησε την εντιμότητά του μπροστά σε όλη την τάξη. Η Σάννυ όμως δε δέχεται σε καμία περίπτωση να κάνει πίσω. Ο Σταύρος περνά από το μπαράκι, ψάχνοντας μια ευκαιρία να μιλήσει στη Φαίη και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Η Χρύσα τον βλέπει, τηλεφωνεί στη Μαρία και την προσκαλεί να έρθει στο μπαρ. Η Μαρία φτάνει στο μπαράκι, τους βλέπει και απαιτεί εξηγήσεις από τον Σταύρο. Ο Βαλάτος, μαθαίνοντας για τη σχέση του Δημήτρη με τη Λένα, αποφασίζει να αποκαλύψει τα πάντα στην κόρη του και να καταστρέψει το γαμπρό του.

21:50 MONEY DROP – MEGA

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσιάζει το νέο τηλεπαιχνίδι φαινόμενο, Money Drop, όπου δυο παίκτες διεκδικούν 300.000€! ‘Ενα συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων με γρήγορους ρυθμούς, αγωνία, αναπάντεχες εναλλαγές συναισθημάτων και φυσικά τρελά κέρδη. Το παιχνίδι ξεκινά όταν ένα ζευγάρι παιχτών παίρνει στα χέρια του 300.000€. Το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να κρατήσουν όσα περισσότερα χρήματα από αυτά μπορούν, απαντώντας σωστά σε 8 μόνο ερωτήσεις.

22:00 ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ – STAR

Η Ιλεάνα Σκοτ, πράκτορας του FBI, καταφθάνει στο Μόντρεαλ. Αποστολή της είναι να βοηθήσει τις τοπικές αστυνομικές αρχές στη σύλληψη ενός πανούργου serial killer, που υιοθετεί τις ταυτότητες των θυμάτων του για να διαφεύγει. Παρόλα αυτά, η συνεργασία της Ιλεάνα με τους καναδούς πράκτορες αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση. Σύντομα, έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί τους, κάτι που καθιστά τη σύλληψη του δολοφόνου ακόμη πιο δύσκολη. Παράλληλα, η γνωριμία της με τον Τζέιμς Κόστα, ιδιοκτήτη γκαλερί έργων τέχνης, θα ανατρέψει τις ισορροπίες…