Εξάωρο ποδοσφαιρικό θέαμα από τη ΝΕΤ

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΕΡΤ, σε απευθείας μετάδοση από τη ΝΕΤ, στις 20:00 η εκπομπή «CHAMPIONS ΝΕΤ» θα έχει όλο το ρεπορτάζ από τους αγώνες της Τρίτης, στιγμιότυπα του αγώνα «Ολυμπιακός– Μαρσέιγ», καθώς και ειδικά αφιερώματα για τις ομάδες που ακολουθούν. Την εκπομπή παρουσιάζει ο Ηλίας Χριστογιαννόπουλος.

 
Αμέσως μετά, στις 21:00 τη σκυτάλη παίρνει ο Ιωσήφ Νικολάου για το pre game του αγώνα «Μπενφίκα– Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ». Από τη Λισαβόνα το κλίμα θα μας μεταφέρει ο απεσταλμένος της ΕΡΤ, Μανόλης Δράκος. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα γίνει ζωντανή σύνδεση με τον Αλέξανδρο Θεοφιλόπουλο από το Μάντσεστερ, ο οποίος  θα μας μεταφέρει τα τελευταία νέα  λίγο πριν τον αγώνα «Μάντσεστερ Σίτυ– Νάπολι».
 
Στις 21.45 η ΝΕΤ θα μεταδώσει απευθείας την ποδοσφαιρική αναμέτρηση «Μπενφίκα– Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ» κατά την πρώτη αγωνιστική του CHAMPIONS LEAGUE. O αγώνας θα προβληθεί παράλληλα και μέσω της EΡΤ HD σε σήμα υψηλής ευκρίνειας. Μετά το τέλος του αγώνα, τη σκυτάλη θα πάρει και πάλι η εκπομπή «CHAMPIONS NET» και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του αγώνα «Μάντσεστερ Σίτυ– Νάπολι». Η αυλαία της αθλητικής πανδαισίας θα κλείσει με εκτεταμένα στιγμιότυπα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής (Βιγιαρεάλ– Μπάγιερν, Λιλ– ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ίντερ– Τραμπζονσπόρ, Βασιλεία– Οτελούλ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ– Ρεάλ Μαδρίτης, Άγιαξ– Λυών).