Έξαλλος ο Πλασκασοβίτης: «Είναι δυνατόν να βάλω σαν θέμα το bullying για να μπορέσεις εσύ να με παίζεις στην εκπομπή;»

«Είναι πάρα πολύ επώδυνο για έναν άνθρωπο που έχει περάσει από bullying...»

Ο Άρης Πλασκασοβίτης ήταν ίσως από τους πρώτους που εκφράστηκε ανοιχτά για το bullying που δεχόταν στο σχολείο. «Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι ότι με είχαν ξεγυμνώσει στην πέμπτη δημοτικού και με είχαν πετάξει σε κάδο σκουπιδιών! Πήρα τα ρούχα κι έφυγα. Το θυμάμαι τώρα και είναι περίεργο. » είχε εξομολογηθεί σε παλιότερη συνέντευξη του ο τραγουδιστής.

Καλεσμένος σήμερα στον Μάρκο Σεφερλή ο Άρης Πλασκασοβίτης αναφέρθηκε στη δήλωση του πως έχει γίνει της μόδας να μιλάνε για το bullying και εξήγησε τι εννοεί,δήλωσε πως πλέον δε θέλει να το προσωποποιεί, ενώ η συμβουλή του είναι αυτή που δίνουν όλοι, να μιλάνε…

«Έχει συμβεί κάτι, έχει φύγει από τη ζωή αυτό το παιδί. Είναι πάρα πολύ λυπηρό, είναι ένα πολύ δυνατό γεγονός. Καιρός να βάλουν οι bullies μυαλό για να δούνε που φτάνουν τους ανθρώπους και πόσο σοβαρό είναι το bullying. Εμένα αυτό με ενοχλεί, όταν λέω έχει γίνει μόδα… γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του και στο τέλος γράφουν κι ένα … «Καλό Παράδεισο!». Με παίρνουν να πω για το bullying λέω ευχαριστώ, εγώ έχω πει αυτά που είχα να πω. Είναι πάρα πολύ επώδυνο για έναν άνθρωπο που έχει περάσει από bullying, δεν είναι εύκολο να μιλάει κάποιος για το bullying. Ειδικά όταν έχει περάσει βαριές καταστάσεις. Και ξέρεις και ποιος είναι ο βασικότερος λόγος που δε το κάνω; Έχω διαβάσει κατά καιρούς άρθρα ας πούμε, «τι ωραίο τρόπο έχει βρει ο Πλασκασοβίτης για να τον κρατάμε στην επιφάνεια». Τι λες μωρέ! Είναι δυνατόν να βάλω σαν θέμα το bullying για να μπορέσεις εσύ να με παίζεις στην εκπομπή ή ο κάθε Μάρκος; Να πάω να βγάλω τα βρακιά μου στο Σύνταγμα και να με παίζουν!» είπε ο Άρης Πλασκασοβίτης ξεσπώντας για τα όσα έχουν ειπωθεί.

https://www.youtube.com/embed/FZ0Mqsdkiig