Έξαλλη η Ζωή Λάσκαρη με σχόλιο δημοσιογράφου: «Ανοργασμική ηρωίδα της ροζ λογοτεχνίας»!

"Συγχέει το θέατρο ...με τα καλάθια στα μπουζούκια"!

Έξω φρενών είναι η Ζωή Λάσκαρη με το ειρωνικό σχόλιο που έκανε η δημοσιογράφος Φοίβη Αθηναίου στα ΝΕΑ, αναφερόμενη στις φορολογικές δηλώσεις των τραγουδιστών και στα εισοδήματα του Αντώνη Ρέμου.

Το δημοσίευμα ανέφερε:
“Προλαβαίνοντας το επερχόμενο «Τέταρτο Κουδούνι», η στήλη-υπό το φως των προβολέων της δημοσιότητας στα οικονομικά δεδομένα των καλλιτεχνών του πενταγράμμου-ανακοινώνει το επόμενο εγχείρημα-έκπληξη (μετά τον τσεχοφικό “Βυσσινόκηπο” που θα επιχειρήσει, σε μονόλογο,η μεγάλη μας μονωδός Ζωή Λάσκαρη): ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να ενδυθεί, επί πίστας, ρόλο Γουίνι στις “Ευτυχισμένες Μέρες” του Μπέκετ, τον οποίο θα ερμηνεύσει μέσα σε σωρό από φορολογικά(και αφορολόγητα) σκουπίδια!”

Η απάντηση της Ζωής Λάσκαρη ήταν άμεση και σκληρή:
“Η πουλιτζεριανή δημοσιογράφος Φοίβη Αθηναίου, (ονοματάκι ξεπατικωτούρα από ανοργασμική ηρωίδα της ροζ λογοτεχνίας) στα ΝΕΑ της 14ης Σεπτεμβρίου, συγχέει το θέατρο και το όνομα μου, με όρο μουσικής της Ιταλίας του 17ου αιώνα και με τα καλάθια στα μπουζούκια της σύγχρονης Ελλάδας. Βέβαια, από την επιλογή της φωτογραφίας και τη χολή, όλοι καταλάβαμε που ξημεροβραδιάζεται η γλυκιά μας Φοίβη”.

Η Ζωή Λάσκαρη ερμηνεύει το μονόλογο Ρόουζ του Μάρτιν Σέρμαν σε σκηνοθεσία Άντολφ Σαπίρο στα πλαίσια των 47ων Δημήτριων στο θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου. «Η Ρόουζ δεν είναι μόνο μια γυναίκα του Ολοκαυτώματος. Είναι επίσης η προσωποποίηση του αγώνα όλων των γυναικών, της νοικοκυράς, της εργαζόμενης, της συζύγου και της μητέρας, που στο ρου της Ιστορίας διεκδικούν τον ρόλο που τους αξίζει. Από την πρώτη στιγμή κιόλας που πήρα στα χέρια μου το έργο του Martin Sherman χάθηκαν στο σκοτάδι όλες οι υπόλοιπες υποψήφιες που μου έκλειναν θελκτικά το μάτι» σημειώνει η Ζωή Λάσκαρη για την ηρωίδα.

Διαβάστε ακόμα:

Η κόρη του Μπονάτσου μιλάει για τη γιαγιά της Ζωή Λάσκαρη

Λάσκαρη-Λυκουρέζος πήγαν να εμψυχώσουν την κόρη τους στο «DANCING»

Γελάει ο κόσμος με το …εξευρευνήτρια της ζωής!