Εξαφάνιση – μυστήριο στην Αρκαδία! Τα κλειδιά στη μίζα και ο οδηγός άφαντος…

Θοδωρής Τσεμπελής

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες.

Ο Θοδωρής Τσεμπελής εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Ιουνίου  από το χωριό Πελετά, όπου έμενε. Το «Τούνελ» ταξίδεψε στην Αρκαδία και ερεύνησε την περίεργη εξαφάνιση του 43χρονου φανοποιού.

[dfp_ads id=236982]

Έξω από το σπίτι του αγνοούμενου, o αδελφός του Γιάννης Τσεμπελής, μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ». Όπως είπε, το αυτοκίνητο του Θοδωρή βρέθηκε ξεκλείδωτο με τα κλειδιά στη μίζα,  στο ίδιο σημείο το πρωί της ημέρας που εξαφανίστηκε. Η κάμερα κατέγραψε  εικόνες από το πατρικό σπίτι της οικογένειας στο χωριό Πελετά , στο οποίο κατοικούσε πλέον ο Θοδωρής.

«Όταν ανοίξαμε το σπίτι, βρήκαμε πάνω στο τζάκι  το κινητό του τηλέφωνο και τα τσιγάρα με τον αναπτήρα του στο τραπέζι» είπε στο «Τούνελ» ο αδελφός του, δείχνοντας τους χώρους της έρευνας. Το προηγούμενο βράδυ πριν εξαφανιστεί , την Παρασκευή 2 Ιουνίου,  είχε βγει με τον στενό του φίλο και ξάδελφο Γιώργο Μάγκα για να διασκεδάσουν. Προορισμός τους ήταν το Άργος. Έφτασαν στην πόλη με το αυτοκίνητο του Θοδωρή, πήγαν για  τσίπουρα και συνέχισαν σε άλλο μαγαζί για φαγητό.

Στην επιστροφή τα δυνατά φώτα ενός αυτοκινήτου «τύφλωσαν» τον Θοδωρή και ανέπτυξε  ταχύτητα για να τα αποφύγει.  Έτρεχε  τόσο γρήγορα που όταν έφτασαν στο χωριό Πούληθρα για να αφήσει τον φίλο του κοντά στο σπίτι του, εκείνος του είπε χαρακτηριστικά: «Όπου και να πάμε από δω και στο εξής, εγώ δεν ξανάρχομαι με το αμάξι σου…». Ο φίλος του τις επόμενες μέρες κάλεσε αρκετές φορές τον Θοδωρή στο τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε.  Όταν η συσκευή απενεργοποιήθηκε  αποφάσισε  να πάει  στο σπίτι του για να δει τι συμβαίνει.

Απ’ έξω  ήταν το αυτοκίνητο του ξεκλείδωτο με τα κλειδιά αφημένα στη μίζα. Δεν του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί ο Θοδωρής συνήθιζε να το αφήνει έτσι. Η πόρτα του σπιτιού ήταν κλειδωμένη με λουκέτο ενώ τα κλειδιά βρέθηκαν σε ένα κρυφό σημείο,  κάτι που επίσης συνήθιζε να κάνει όταν έφευγε από το σπίτι. Δύο μέρες αργότερα,  το πρωί της Τρίτης 6  Ιουνίου,  στο σπίτι πήγαν οι συγγενείς του μαζί με αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από το αφεντικό του αγνοούμενου.

Άφησαν τη μηχανή του αγνοούμενου στο βουνό…

Η κάμερα του «Τούνελ» ακολούθησε την διαδρομή από το χωριό του αγνοούμενου, μέχρι το σημείο που εγκαταλείφθηκε η μηχανή του.

Από τον συγκεκριμένο ερημικό χώρο  που βρίσκεται κοντά στο χωριό Πηγάδι,  ο αδελφός του Θοδωρή μίλησε στο «Τούνελ».

«Πάνω στο  μηχανάκι βρέθηκαν τα κλειδιά και ήταν σταθμευμένο με τη μούρη προς την δασώδη περιοχή» τόνισε.

Η απόσταση σύμφωνα με τον φίλο του που μίλησε στην εκπομπή, είναι περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του.

«Εκεί βρίσκονται τα ερείπια ενός παλιού ανεμόμυλου. Το περίεργο είναι πως το μηχανάκι του βρέθηκε περίπου τριακόσια μέτρα μακριά από τον ανεμόμυλο μέσα στο χωράφι και όχι επάνω στον δρόμο. Όποιος το άφησε εκεί δεν προσπάθησε να το κρύψει» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μάγκας.

Ο αδελφός του αγνοούμενου έδειξε στην κάμερα ένα κοντινό μονοπάτι ενός χιλιομέτρου που οδηγεί στο χωριό Πηγάδι.  Οι έρευνες όμως που έγιναν εκεί, απέβησαν άκαρπες.

«Ήρθαν κλιμάκια της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά αλλά δεν βρήκαν  ούτε ένα ίχνος του. Ψάξαμε παντού, συγγενείς και φίλοι, δυστυχώς δεν βρήκαμε τίποτα» είπε στο «Τούνελ» ο ξάδελφος του αγνοούμενου . Τον περιέγραψε σαν έναν ήρεμο , γελαστό άνθρωπο που δεν είχε διαφορές με κανέναν.

Πηγή: anikolouli.gr