Εξαφάνιση – μυστήριο στη Θεσσαλονίκη! Αγνοούνται τα ίχνη του 57χρονου Νίκου Γιαμαλίδη

Νίκος Γιαμαλίδης

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες!

Στο σκοτάδι παραμένουν για οκτώ μήνες οι συγγενείς του 57χρονου Νίκου Γιαμαλίδη, αφού μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την τύχη του.

[dfp_ads id=236982]

Η νύφη του Ευαγγελία Τσουγκλήνη μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ» από το διαμέρισμα του αγνοούμενου στη Θεσσαλονίκη. Η καθαρίστρια που το φρόντιζε πήγε τελευταία φορά εκεί την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016 , μία ή δύο μέρες αφότου ο Γιαμαλίδης εξαφανίστηκε όπως αποδείχτηκε στην πορεία.

«Το φαγητό ήταν μουχλιασμένο στο τραπέζι…»

Το σπίτι ήταν κλειδωμένο και το κινητό του αγνοούμενου στην πρίζα με τον φορτιστή. Η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας όπου ζούσε ο άτυχος άνδρας,  αντιλήφθηκε την εξαφάνιση του και μίλησε στο «Τούνελ».

Το περιστατικό που διηγήθηκε ο Νίκος Γιαμαλίδης πριν εξαφανιστεί…

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου  ο αγνοούμενος την είχε συναντήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας και της διηγήθηκε ένα περιστατικό που του είχε συμβεί το ίδιο πρωί. Είχε βγει για βόλτα καθώς του άρεσε η πεζοπορία και κατά λάθος μπήκε σε χώρο πιθανότατα στρατοπέδου. Τον κράτησαν για ώρες και τον άφησαν να φύγει αφού διαπίστωσαν πως επρόκειτο για λάθος.

Αμέσως μετά  η διαχειρίστρια έφυγε εκτός Θεσσαλονίκης. Όταν επέστρεψε και δεν τον συνάντησε για μέρες, ανησύχησε και ενημέρωσε τους συγγενείς του.

Μαζί με τον ανιψιό του άνοιξαν το διαμέρισμα του που μύριζε άσχημα. Αφού έψαξαν διαπίστωσαν πως η  μυρωδιά προερχόταν από την κουζίνα. Στο τραπέζι ο αγνοούμενος είχε αφήσει άθικτο το φαγητό του που είχε μουχλιάσει.

«Την ώρα του φαγητού κάτι τον έβγαλε από το σπίτι…»

«Έχει περάσει πολύς καιρός. Εγώ πιστεύω ότι κάτι ξαφνικό του έτυχε…» Με αυτά τα λόγια η νύφη του Νίκου Γιαμαλίδη προσπαθεί να δώσει μια εξήγηση για τον περίεργο χαμό του.

«Οι μακρινοί περίπατοι ήταν  η καθημερινότητα του. Πήγαινε στην Επανωμή το καλοκαίρι και σε πολλά άλλα μέρη. Στον Χορτιάτη, στον Λαγκαδά και αλλού. Μπορεί να περπατούσε και δέκα και είκοσι χιλιόμετρα. Φοβάμαι μήπως έπαθε κάτι εκεί…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια μίλησε με την καθαρίστρια που είχε πάει στο διαμέρισμα του πριν γίνει γνωστή η εξαφάνιση του. Όπως της είπε όταν πήγε για να καθαρίσει, ο Γιαμαλίδης απουσίαζε. Μάλιστα απόρησε γιατί εκείνες τις μέρες έβρεχε πολύ και δεν συνήθιζε να βγαίνει με κακοκαιρία.

Η καθαρίστρια το μόνο που βρήκε ήταν ένα πιάτο με πατάτες και κρέας  στο τραπέζι. Το φαγητό δεν ήταν τότε χαλασμένο και για να το προστατέψει το σκέπασε με ένα άλλο πιάτο. Στο ψυγείο βρέθηκε μια ακόμη μερίδα από το ίδιο φαγητό,  που είχε μαγειρέψει ο αγνοούμενος πριν χαθεί.

Όλα οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως βγήκε ξαφνικά  από το σπίτι με σκοπό να επιστρέψει για να συνεχίσει το γεύμα του.

Η νύφη του τον περιέγραψε σαν έναν καλοκάγαθο άνθρωπο, που δεν προκαλούσε.

Πηγή: anikolouli.gr