Ευρωεκλογές: Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας

Μπάμπης Στόκας

Ο τραγουδιστής ανάμεσα στα ονόματα που θα κατέβουν υποψήφια στις ευρωεκλογές.

Ο γνωστός τραγουδιστής και μέλος του συγκροτήματος «Πυξ Λαξ» Μπάμπης Στόκας θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «με 33 υποψηφίους-ες στο Ευρωψηφοδέλτιό της, η Πλεύση Ελευθερίας ξεκινάει έναν νέο αγώνα ενίσχυσης του κινήματος της Πλεύσης Ελευθερίας, με ξεχωριστές προσωπικότητες, αυτοδημιούργητους κι αυτόφωτους ανθρώπους από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας και από την Διασπορά.

Άνθρωποι διαφορετικοί, από τους χώρους των Τεχνών, του πολιτισμού, των γραμμάτων, της εργασίας, των κινημάτων, του αθλητισμού, των επιστημών, άνθρωποι δημιουργικοί, με αγάπη την Ελευθερία, τη Δικαιοσύνη, την Αλήθεια, με κίνητρο την προσφορά και τη συμμετοχή, άνθρωποι με κοινωνική δράση που έχουν διακριθεί στα πεδία τους. Άνθρωποι μέσα από την κοινωνία, αληθινοί, μαχητικοί, προσκαλούν καθένα και καθεμιά να εμπιστευθούν την Πλεύση Ελευθερίας και να της δώσουν Ισχυρή Εντολή, να δώσει Ζωή και στην Ευρωβουλή».

Πηγή: Newsit