Ευρωεκλογές 2024: Χαμός στη Λάρισα με πολίτες που κλείστηκαν σε ασανσέρ – Ξέσπασαν μετά τον απεγκλωβισμό τους

Ευρωεκλογές 2024

Οι ευρωεκλογές έκρυβαν δυσάρεστες εκπλήξεις για 5 ψηφοφόρους στη Λάρισα, που κλείστηκαν σε ασανσέρ, εκλογικού κέντρου της πόλης. Ένταση και παράπονα στην κάμερα.

Όλα έγιναν 09:30 το πρωί, όταν 5 Λαρισαίοι πήγαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για τις ευρωεκλογές 2024 και κλείστηκαν μέσα στο ασανσέρ του 1ου Πειραματικού Γενικού Γυμνασίου στη Λάρισα. Είχαν μπει στον ανελκυστήρα 5 άτομα για να ανέβουν από το ισόγειο στον πάνω όροφο. Το ασανσέρ σταμάτησε και οι ίδιοι άρχισαν να φωνάζουν για βοήθεια. Χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι να σπεύσουν άντρες της πυροσβεστικής. Κάτι που έγινε λίγο αργότερα, με τις εικόνες να καταγράφονται σε βίντεο.

Έξαλλοι όταν απεγκλωβίστηκαν έκαναν λόγο για απαράδεκτες καταστάσεις. Χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική για να ξεμπλοκάρει το ασανσέρ και να βγουν με ασφάλεια οι εγκλωβισμένοι ψηφοφόροι. Όλοι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, τα παράπονα συνεχίστηκαν και αργότερα, καθώς το ασανσέρ τέθηκε εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα ακόμα και ηλικιωμένοι, να χρειάζεται να ανέβουν πολλά σκαλιά για να ψηφίσουν.

Στα βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι πυροσβέστες ανοίγουν την πόρτα του ασανσέρ, για να ακολουθήσουν τα ξεσπάσματα των ψηφοφόρων που είχαν εγκλωβιστεί.

Η ένταση χτύπησε κόκκινο στο εκλογικό κέντρο στη Λάρισα, με τα παράπονα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ευτυχώς, παρά την ταλαιπωρία και την τρομάρα που πήραν οι ψηφοφόροι που εγκλωβίστηκαν στο ασανσέρ, αποχώρησαν χωρίς προβλήματα. Το βέβαιο είναι πως τις φετινές ευρωεκλογές θα αργήσουν να τις ξεχάσουν.

Πηγή: Newsit