Ευλαμπία Ρέβη – Σπύρος Χαριτάτος: Η απάντηση στο μήνυμα τηλεθεατή – «Αν μας «στολίζετε», δεν μπορούμε να τα διαβάσουμε στον αέρα»

Ρέβη Χαριτάτος

"Και εγώ και ο Σπύρος πιστεύουμε και εκκλησιαζόμαστε και προσευχόμαστε. Αν δηλαδή σε καλύπτει αυτό...", σχολίασε η Ευλαμπία Ρέβη.

Τη δική τους απάντηση σε ένα επικριτικό μήνυμα που έλαβαν από τηλεθεατή της εκπομπής τους έδωσαν στον αέρα η Ευλαμπία Ρέβη και ο Σπύρος Χαριτάτος. Οι παρουσιαστές του «Τώρα Μαζί» ξεκαθάρισαν τη θέση τους το πρωινό του Σαββάτου (17/2) γύρω από τις κατηγορίες προς τους δημοσιογράφους, αναφορικά με τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Εμείς πάντως, φίλε τηλεθεατή Σπύρο, θα σου απαντήσουμε, γιατί και εγώ και ο Σπύρος (Χαριτάτος) πιστεύουμε και εκκλησιαζόμαστε και προσευχόμαστε. Αν δηλαδή σε καλύπτει αυτό…», είπε αρχικά κοιτώντας την κάμερα η Ευλαμπία Ρέβη, με τον συμπαρουσιαστή να της ζητά λεπτομέρειες σχετικά με το μήνυμα που έλαβε.

«Λέει ότι έχουμε ξεφύγει οι δημοσιογράφοι, ότι το παίζουμε ξερόλες, ξεχνάμε τον Δημιουργό και με πλευρά είμαστε: με τον Θεό ή με τον Διάβολο;», απάντησε η Ευλαμπία Ρέβη.

«Δηλαδή αν λέγαμε ακριβώς αυτό που θέλετε, θα ήμασταν δύο σοβαροί δημοσιογράφοι; Πείτε μας την άποψή σας, δεν παρεξηγούμαστε, αρκεί να μπορούμε να το διαβάσουμε. Αν μας «στολίζετε» εμάς ή κάποιους πολιτικούς, δεν μπορούμε να τα διαβάσουμε στον αέρα», σχολίασε από την πλευρά του ο Σπύρος Χαριτάτος.

«Να σας πω ότι εμείς οι δημοσιογράφοι δεν ψηφίσαμε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Οι βουλευτές που ψηφίσατε εσείς ψήφισαν υπέρ, κατά, παρόντες ή απόντες ή οτιδήποτε άλλο. Άρα πείτε τα στους βουλευτές σας. Εκτός κι αν οι δημοσιογράφοι εξανάγκασαν τους βουλευτές να ψηφίσουν ό,τι ψήφισαν», υπογράμμισε κλείνοντας το θέμα ο Σπύρος Χαριτάτος.

«Πες που σε λιβανίζω στο γραφείο… κυριολεκτικά και μεταφορικά», τόνισε με χιούμορ η Ευλαμπία Ρέβη κατά την ανάγνωση των πρωινών εφημερίδων στην ενημερωτική εκπομπή του ΟΡΕΝ.