Ευλαμπία Ρέβη σε Σπύρο Χαριτάτο: «Μας έστειλαν ότι μοιάζεις στον George Clooney, το αποδέχεσαι;»

Ευλαμπία Ρέβη

"Να αρχίσω να λέω τα κομπλιμέντα μου και να σας κολακεύω; Μου κάνετε επίθεση αγάπης;" αναρωτήθηκε ο Σπύρος Χαριτάτος.

Το πιο θερμό καλωσόρισμα στην πρωινή εκπομπή του Open επιφύλασσαν τόσο η Ευλαμπία Ρέβη όσο και η αθλητική δημοσιογράφος, Έλβη Μιχαηλίδου. Την αρχή έκανε ο Σπύρος Χαριτάτος όταν αποκάλεσε την Έλβη Μιχαηλίδου την Taylor Swift του αθλητικού ρεπορτάζ με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά της που συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά.

«Καλημέρα, καλή αρχή. Χαίρομαι πολύ που είμαι μαζί σας. Είστε αγαπημένοι κι οι δύο. Το αποδέχομαι, ωραία η Taylor Swift» είπε η ίδια με τον Σπύρο Χαριτάτο να δηλώνει φαν της και να λέει ότι την ακολουθεί στα social media.

«Μία κυρία μας έστειλε ότι μοιάζεις με τον George Clooney. Ωραίος άντρας. Το αποδέχεσαι; Κι εσύ είσαι ωραίος. Ωραίος είσαι. Τι μας είπε ο ψυχίατρος το πρωί; Πάνω από όλα αγαπάμε τον εαυτό μας» είπε η Ευλαμπία Ρέβη για ένα μήνυμα που έλαβαν με την Έλβη Μιχαηλίδου να συνεχίζει: «Σπύρο μου αυτός μοιάζει μαζί σου… Εγώ ενθουσιάστηκα όταν άκουσα ότι επιστρέφεις γιατί είχαμε βρεθεί λίγο τότε. Δεν θυμάσαι; Τώρα θα αναπληρώσουμε».

«Να αρχίσω να λέω τα κομπλιμέντα μου και να σας κολακεύω; Μου κάνετε επίθεση αγάπης; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Μεγάλη τιμή» απάντησε με αμηχανία ο δημοσιογράφος