Εύη Βατίδου: Μιλά για πρώτη φορά για το τροχαίο ατύχημα – «Με έβρισε χυδαία, μου έσπασε με το κράνος το τζάμι»

Βατίδου Τατιάνα

Νωρίτερα σήμερα (13/11) το πρώην μοντέλο αφέθηκε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε η Εύη Βατίδου, δύο 24ωρα μετά το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη και από το οποίο προέκυψε ο τραυματισμός μίας 57χρονης γυναίκας στα νότια προάστια. Νωρίτερα σήμερα (13/11) το πρώην μοντέλο αφέθηκε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους.

«Πήρα αμέσως τον Αλέξη Κούγια για να με βοηθήσει. Πήρα βεβαίως και τον γιο μου και τους γονείς μου. Κατάλαβα ότι τα πράγματα ήταν λιγάκι επικίνδυνα. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ δημόσια τον Αλέξη, άφησε και τις δουλειές του για το δικαστήριο. Με βοήθησε και με στήριξε και είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμένα», είπε αρχικά στην τηλεφωνική σύνδεση η Εύη Βατίδου.

«Πήρα τηλέφωνο τον Αλέξη πριν όλο αυτό αλλάξει σε κακουργηματική πράξη. Πιστεύω πάντα στις αποφάσεις της δικαιοσύνης, γιατί μπορεί πολλές φορές να μην συμφωνούμε πρόσκαιρα, αλλά στο τέλος η δικαιοσύνη το εξετάζει σωστά και δικαιώνεται αυτός που δεν λέει ψέματα», συμπληρώνει το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια.

«Δεν έχω προκαλέσει ποτέ στη ζωή μου κανέναν καβγά, ούτε είμαι ο άνθρωπος που καβγαδίζω. Ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε στο τζάμι του αυτοκινήτου μου κι αφού με έβρισε χυδαία, με το κράνος του μού έσπασε όλο τον καθρέφτη με βίαιο τρόπο.

Σε πολύ κεντρικό δρόμο, ήρθε και με έβρισε και εφόσον γύρισα και του είπα «ποιος είσαι εσύ;», σε κατάσταση σοκ, με το κράνος του μού έσπασε τον καθρέφτη. Ακόμα αναρωτιέμαι γιατί συνέβη αυτό», περιγράφει στη συνέχεια η Εύη Βατίδου.

«Βεβαίως επικαλέστηκε ό,τι επικαλέστηκε και στο τέλος έφτασα μέχρι εκεί που έφτασα. Ήταν καθαρή επίθεση απέναντί μου. Όταν βλέπεις λοιπόν ότι μπορεί να θέσεις σε κίνδυνο τη ζωή σου, καλό είναι να φεύγεις. Βρέθηκα στο οικόπεδο για να αποφύγω το πέσιμο της κυρίας ώστε να μην την τραυματίσω.

Έστριψα το τιμόνι λοξά, ώστε να αποφύγω τον εμβολισμό της μηχανής. Έπεσα στο χαντάκι και μετά βγήκα να δω αν είναι καλά κι εκείνος συνέχισε να με βρίζει», καταλήγει στην αφήγησή της για το τροχαίο ατύχημα η Εύη Βατίδου.