Εύη Δρούτσα: «Μου είπαν από τη SONY …είναι ένα καινούριο παιδί που δεν ξέρει να τραγουδήσει»

Για ποιον γνωστό τραγουδιστή ειπώθηκε αυτή η ατάκα;

 Η Εύη Δρούτσα μιλά στην Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό «Λοιπόν» για το έργο που επιτελεί αυτόν τον καιρό στην ΑΕΠΙ και μοιραία η κουβέντα με τη στιχουργό έρχεται σε ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

«Έχουν βγει άνθρωποι που δεν το έχουν καθόλου και καθόμαστε και τους προσκυνάμε. Ήμουν πολύ τυχερή, τα πρώτα μου τραγούδια τα τραγούδησε η Μαρινέλλα, η Κανελλίδου, ο Πάριος, ο Τερζής, ο Χριστοδουλόπουλος με τη Διαμάντη, ο Κορκολής 5 χρόνια, ο Πλούταρχος 3 χρόνια. Όταν άρχισαν να «σκάνε» οι καινούριοι, τα έπαιξα όλα για όλα βγάζοντας με το «Τι, τι» τον Γιώργο Αλκαίο. Στην BMG τότε μου είχε πει ο Καρατζάς: «Τι θα πει αυτό; Θα βγάλεις αυτό το παιδάκι με το ροζ κοστούμι να πει αυτό το τραγούδι;» Κι έγινε ο Αλκαίος με το «Τι, τι» και με αυτά που του έκανα μετά.

Είχες κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις τραγουδιστών;
Άλλος ένας καινούριος τραγουδιστής τότε, από τη Ρόδο, που μου είχαν τηλεφωνήσει και μου είπαν από τη SONY: «Είναι ένα καινούριο παιδί που δεν ξέρει να τραγουδήσει». Του γράφω το «Βλέπω κάτι όνειρα». Ο Τριαντάφυλλος ήταν που επί 4 χρόνια πούλαγε 100.000 δίσκους. Ο Τριαντάφυλλος ήταν η αφετηρία για να γίνει η Νατάσα Θεοδωρίδου. Πάρα πολύ καλός συνθέτης ο Τριαντάφυλλος.