ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: 16 έως 22 Ιανουαρίου. Τι λένε τα άστρα;

*Αν θέλεις πιο προσωπική αναλυτική πρόβλεψη για τα προσωπικά ή επαγγελματικά σου...

 κάνε κλικ εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Φίλε Κριέ, η εβδομάδα αυτή πρόκειται να σε βρει με ανανεωμένη διάθεση και όρεξη να κάνεις πολλά πράγματα, τόσο για την επαγγελματική όσο και για την αισθηματική σου ζωή. Το άγχος σου παραμερίζεται και οι προτεραιότητές σου τώρα αλλάζουν αρκετά. Η αλήθεια είναι ότι, εσύ που ανήκεις στο ζώδιο του Κριού, καλό θα είναι να φροντίσεις και να μεριμνήσεις περισσότερο, για να καλύψεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες, παρά τις οικονομικές και επαγγελματικές σου φιλοδοξίες.

Αισθηματικά: Απόφυγε με κάθε τρόπο διαφωνίες με τον μόνιμο σύντροφό σου και προτίμησε να ακολουθήσεις την τακτική της υπομονής και της συνθηκολόγησης. Ακόμη κι αν δεν συμμερίζεσαι τις ανάγκες του και τα λεγόμενά του, καλύτερα να κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ. Έτσι, θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο, αλλά και ελεύθερο χρόνο για να βγεις και να ξεσκάσεις. Ανανέωσε τη διάθεσή σου συναντώντας φιλικά σου άτομα, που σε καταλαβαίνουν και τα εμπιστεύεσαι. Λίγο φλερτ δεν βλάπτει!!! Οι ελεύθεροι Κριοί, να είστε ανοιχτοί και διαθέσιμοι στις προσκλήσεις που θα δεχτείτε.

Επαγγελματικά: Για τους Κριούς, τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα ήταν κάπως πιεστικά τελευταία. Όμως, το διάστημα αυτής της εβδομάδας θα είναι πιο ευνοϊκό και ευχάριστο σε σύγκριση με τα προηγούμενα. Θετικές εξελίξεις προβλέπουν τα άστρα για την καριέρα σου, όπου έχεις ρίξει το βάρος τον τελευταίο καιρό, καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου καλυτερεύουν και μπορείς να υπολογίζεις τώρα στη στήριξή τους. Καλό είναι να αναβάλεις οποιοδήποτε καινούριο ξεκίνημα θέλεις να κάνεις, γιατί δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή. Στα οικονομικά σου, αγαπητέ Κριέ, φέρσου με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σου και μην κάνεις καταχρήσεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ Ταύρε, πρακτικά αλλά και ψυχολογικά, οι μέρες αυτής της εβδομάδας θα είναι λίγο δύσκολες για σένα. Η νέα θέση της Αφροδίτης στους Ιχθείς από το προηγούμενο Σάββατο, είναι αισθητή, με επίκεντρο τον οικογενειακό και επαγγελματικό σου τομέα. Κινήσου διπλωματικά και απόφυγε εριστικές αντιδράσεις, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικά: Για τους Ταύρους, ο Άρης στην Παρθένο ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές και τις νέες γνωριμίες. Ο τομέας των αισθηματικών σου θα κινηθεί σε καλό επίπεδο, καθώς τα άστρα προβλέπουν για εσένα που έχεις μόνιμο δεσμό ότι θα αρχίσεις να βάζεις κοινούς στόχους με το σύντροφό σου, κάνοντας σχέδια συγκατοίκησης, αφού τώρα πια νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια για τα συναισθήματά του. Εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους και αναζητάς έναν ερωτικό σύντροφο, θα νιώσεις έντονη έλξη για ανθρώπους που είναι τολμηροί και τους αρέσει να ρισκάρουν στη ζωή τους. Θα πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος όμως, γιατί θα συναντήσεις αντίξοες καταστάσεις και θα είναι δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι καινούριο άμεσα…

Επαγγελματικά: Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου, φίλε Ταύρε, θα προκαλέσει μικροεμπόδια και εντάσεις με συνεργάτες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Μάθε να αξιοποιείς τις ικανότητές σου για να μπορέσεις να κάνεις σημαντικά βήματα στη ζωή σου και να πετύχεις τους υψηλούς στόχους που έχεις βάλει. Μην αφήσεις τις όποιες ευκαιρίες παρουσιαστούν, γιατί αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα καταφέρεις να επεκταθείς στο χώρο σου και να εδραιωθείς καλύτερα. Πρόσεξε όμως, μην ασκήσεις πίεση στους συνεργάτες σου, γιατί θα έχεις εντάσεις και προστριβές μαζί τους. Στα οικονομικά των Ταύρων, θα εμφανιστούν έκτακτα έξοδα. Θα πρέπει λοιπόν να χειριστείς με σύνεση τα χρήματά σου για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Δίδυμε, με δυνατό σύμμαχο την Αφροδίτη από τους Ιχθείς από την αρχή της εβδομάδας, η διάθεσή σου πρόκειται να χτυπήσει κόκκινο. Συνέχισε να αγωνίζεσαι με τις δικές σου δυνάμεις, να πιστεύεις στον εαυτό σου και θα διαπιστώσεις πολύ γρήγορα ότι είναι στο χέρι σου να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου και να λάβεις την αναγνώριση που επιθυμείς.

Αισθηματικά: Εάν ανήκεις στους δεσμευμένους Διδύμους, αρχίζει μια περίοδος ξεκαθαρισμάτων στη σχέση σου και αν θέλεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις και προστριβές με τον ερωτικό σου σύντροφο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στην συμπεριφορά σου και τα λόγια που θα πεις. Εάν πάλι είσαι αδέσμευτος, η διάθεση σου θα είναι ρομαντική, αγαπητέ Δίδυμε. Θα γοητεύσεις τον περίγυρο με την ανανεωμένη εμφάνισή σου και θα έχεις πολλές κατακτήσεις, πράγμα που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα στη ζωή σου με άλλο μάτι. Καιρός είναι να βγεις από το λήθαργο των τελευταίων ημερών.

Επαγγελματικά: Να είσαι προσεκτικός, φίλε Δίδυμε, στις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνεις στη δουλειά σου, γιατί θα είναι δύσκολο να διακρίνεις από την αρχή ποιες είναι οι πραγματικές τους προθέσεις. Ο ανταγωνισμός δυστυχώς είναι ιδιαίτερα σκληρός και πολλοί θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σου και να δημιουργήσουν εμπόδια. Μην το βάλεις όμως κάτω, γιατί μόνο με την υπομονή και την επιμονή σου, μπορείς να καταφέρεις να υπερπηδήσεις τις δυσκολίες και τις αναποδιές.

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife