Εύα Αντωνοπούλου: Έκανε πρεμιέρα στις ειδήσεις του OPEN

Εύα Αντωνοπούλου

Όσα είπε η Εύα Αντωνοπούλου στην έναρξη του ανανεωμένου δελτίου.

Και επίσημα στο τιμόνι της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN βρέθηκε η Εύα Αντωνοπούλου το βράδυ της Δευτέρας, 4 Σεπτεμβρίου. Η γοητευτική δημοσιογράφος και άνκοργουμαν επανήλθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ένα τέταρτο πριν τις 19:00 έχοντας επιλέξει να φορά λευκά στην επίσημη της πρώτη.

Στην έναρξη λοιπόν του ανανεωμένου κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, η Εύα Αντωνοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Είμαι η Εύα Αντωνοπούλου και ελάτε να δούμε μαζί τα νέα της ημέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN που αρχίζει αμέσως τώρα».

«Συναγερμός έχει σημάνει, κυρίες και κύριοι, για την κακοκαιρία Ντάνιελ που σύμφωνα με τις προβλέψεις θα λάβει τροπικά χαρακτηριστικά και έχει αυξημένο κίνδυνο για πλημμύρες που θα συνοδεύονται από καταιγίδες και χαλάζι. Ο κρατικός μηχανισμός έχει τεθεί σε ετοιμότητα ενώ η κακοκαιρία χτύπησε ήδη τη Λαμία, με την πυροσβεστική να διασώζει έναν οδηγό που παρασύρθηκε από χείμαρρο. Πριν από λίγο ήχησε μήνυμα σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα στους κατοίκους έτσι ώστε να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να είναι σε ετοιμότητα» συμπλήρωσε, επίσης, η δημοσιογράφος για να δώσει συνέχεια στην ροή των ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας.

Και έτσι πια, επισήμως, η Εύα Αντωνοπούλου είναι στο τιμόνι της ενημέρωσης του OPEN.