Σημαντική άνοδο καταγράφει η ελληνική συμμετοχή στα στοιχήματα της Eurovision 2026 μετά την οριστικοποίηση του ονόματος του Ακύλα με το «Ferto» ως εκπροσώπου της χώρας.
Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Σακκάς, πριν από τον μεγάλο τελικό η Ελλάδα είχε διολισθήσει στην τέταρτη και πέμπτη θέση των αποδόσεων. Ωστόσο, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, «ξαναβγήκαμε κατευθείαν στην τρίτη θέση», με τις αποδόσεις να κινούνται από 4 έως 8,6.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μάλιστα, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της εκπομπής, η Ελλάδα εμφανιζόταν ισόβαθμη με το Ισραήλ, συγκεντρώνοντας 9% πιθανότητες νίκης.
Ο Νίκος Ευαγγελάτος επεσήμανε πως η επίσημη επιλογή ενός τραγουδιού αυξάνει αυτομάτως τη συζήτηση γύρω από αυτό και, κατ’ επέκταση, τη δυναμική του στα στοιχήματα.
«Όλα δείχνουν ότι υπάρχει μία πολύ καλή αποδοχή του τραγουδιού αυτού. Τώρα, μη βιαστούμε να ονειρευτούμε πρωτιές και σούπερ θέσεις, γιατί μπορεί ο Ακύλας να φέρει μια πολύ καλή θέση που να μην είναι η πρώτη και κάποιοι να απογοητευτούν. Το σημαντικό είναι ότι, πρώτα απ’ όλα ήταν ένα τραγούδι που όλοι θεώρησαν, ακόμα και αυτοί που πίστευαν πιο πολύ άλλα τραγούδια, ότι είχε λόγο να ‘ναι εκεί», σχολίασε ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος του Live News το απόγευμα της Δευτέρας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ