Europa League Live: Ο μεγάλος τελικός απόψε στον ΑΝΤ1

Διαβάστε τι θα δούμε απόψε

Η βραδιά ξεκινά από τις 21:00 με το pregame του τελικού.  Σε ζωντανή σύνδεση με το Δουβλίνο, ο Ιάκωβος Φιλιππούσης μας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα του τελικού, ενώ τις προβλέψεις του για την μεγάλη μάχη δίνει ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Φερνάντο Σάντος.
 
Σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού στις 21:45 σε περιγραφή του Μιχάλη Τσώχου. Το μεγάλο φαβορί κόντρα στο αουτσάιντερ. Η πιο επιθετική και θεαματική ομάδα αυτή την εποχή, απέναντι στο πολύ μαχητικό και καλά στημένο αμυντικά σύνολο της μεγάλης έκπληξης της φετινής σεζόν στα Eυρωπαϊκά Κύπελλα.

Το καλύτερο επιθετικό δίδυμο της Ευρώπης με 70 γκολ, Χουλκ και Φαλκάο, θα δοκιμαστούν απέναντι στους σκληροτράχηλους αμυντικούς της Μπράγκα. Και η μεγάλη μάχη των πάγκων, με τους δύο καλύτερους νέους τεχνικούς της Ευρώπης: τον διάδοχο του Μουρίνιο, Βίλας Μπόας και τον μεθοδικό Ντομίνγκος Πασιέντσια.

Αμέσως μετά τον αγώνα, στην εκπομπή Europa League LIVE, η απονομή του τροπαίου και όλο το ρεπορτάζ με δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ζωντανά από το στούντιο ο Τάσος Κολλίντζας και ο Κυριάκος Καψής, μαζί με τον Φερνάντο Σάντος αλλά και τον team manager της εθνικής Τάκη Φύσσα, που έχει διακριθεί αγωνιζόμενος στα γήπεδα της Πορτογαλίας, αναλύουν το παιχνίδι.
 
Ακόμη, σπέσιαλ αφιέρωμα στον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης Φαλκάο, στην παρουσία των ελληνικών ομάδων, αλλά και στις μοναδικές στιγμές που μας χάρισε και φέτος το Europa League.
 
Η πιο μεγάλη βραδιά του Europa League, απόψε στον ΑΝΤ1.