Έτσι θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο το Πίσω στο σπίτι!

Μάθετε πως θα είναι τα νέα επεισόδια της αγαπημένς σας σειρά Πίσω στο σπίτι!

Η σεναριογράφος της πετυχημένης σειράς του Mega «Πίσω στο σπίτι» άνοιξε τα χαρτιά της στο περιοδικό Τηλεθεατής και αποκάλυψε πως θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος των επεισοδίων!

Ο Γερμανός επιχειρηματίας έκανε ό,τι κάνουν όλοι όσοι διαθέτουν μεγάλο κεφάλαιο και ασχολούνται με επιχειρήσεις. Μεταπούλησε το σπίτι, κερδίζοντας ένα μεγάλο ποσό, σε έναν πολύ πλούσιο πρώην δημόσιο λειτουργό, δηλαδή άνθρωπο της κυβέρνησης, που έρχεται να μείνει μαζί με το γραμματέα – βοηθό του. Ο άνθρωπος αυτός είναι …
χωρισμένος, δεν έχει παιδιά, αλλά έχει πολύ υψηλές προσβάσεις σε πρόσωπα και καταστάσεις. Τα πράγματα για την τυπική ελληνική οικογένεια αλλάζουν άρδην, καθώς βλέπουν το σπίτι τους να περνάει σε άλλα χέρια και συγκεκριμένα ενός ανθρώπου τον οποίο γνώριζαν από την πολιτική σκηνή και δεν φημίζεται καθόλου για την ακεραιότητα και το ήθος του. Οι Ακίνδυνοι, που βιώνουν συναισθηματικά αλλά και κυριολεκτικά τις πιο δραματικές στιγμές της ζωής τους, είναι τελείως άφραγκοι, πρέπει να δουλέψουν πάση θυσία για να βγάλουν κάποια χρήματα, πρώτα για τα προς το ζην και μετά για να ξαναπάρουν πίσω το σπίτι τους. Επειδή η καρδιά τους ματώνει με όσα έγιναν, πεισμώνουν κι όλοι μαζί παίρνουν τη μεγάλη απόφαση. Να μην απομακρυνθούν από το σπίτι που γεννήθηκε η μητέρα τους και τα παιδιά, το σπίτι που μεγάλωσαν κι αγάπησαν, εκεί που έκαναν τα πρώτα τους παιχνίδια, εκεί που έκλαψαν και γέλασαν, εκεί που ερωτεύτηκαν για πρώτη φορά. Γι’ αυτό αποφασίζουν να δουλέψουν σε αυτό. Πηγαίνουν και ζητούν δουλειά από το νέο ιδιοκτήτη του και για καλή τους τύχη προσλαμβάνονται.Ο Ηλίας (Θοδωρής Αθερίδης) παίρνει με την αξία του τη θέση του σοφέρ του κυβερνητικού στελέχους, η Κατερίνα (Μαρία Καβογιάννη) με την εξυπνάδα της τη θέση της οικιακής βοηθού και ο Κωστής (Θανάσης Τσαλταμπάσης) καταφέρνει να αναλάβει κηπουρός. Προς το παρόν, μένουν όλοι ευχαριστημένοι, γιατί και μένουν μέσα στο σπίτι τους και πληρώνονται αρκετά καλά, για να βάλουν μπροστά το μακρόπνοο σχέδιό τους, να περάσει και πάλι το σπίτι τους στην κατοχή τους»

«Από την άλλη υπάρχει και το μαγαζί, το πρώην χαλβατζίδικο, στο οποίο οι δουλειές δεν πήγαιναν καλά με το συγκεκριμένο προϊόν. Καθώς όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, το μαγαζάκι το αναλαμβάνει ο Δημήτρης (Αποστόλης Τότσικας), με την Άννα (Άννα Μενενάκου), αλλά και την Άντζελα (Τζένη Θεωνά), που δεν έχει πάψει να είναι ερω τευμένη με τον Δημήτρη, όπως κι εκείνος μαζί της. Το μαγαζί πρέπει ν’ αλλάξει, δεν μπορεί να μείνει χαλβατζίδικο, αλλά προς το παρόν δεν έχω σκεφτεί τι θα είναι, μάλλον κάτι πιο πιασάρικο, ίσως φαγάδικο, γιατί πρέπει να πάει πολύ καλά στη συνέχεια και να αποφέρει σημαντικά κέρδη στην οικογένεια».Η Ρένα Ρίγγα συνεχίζει με τους υπόλοιπους ρόλους της οικογένειας: «Ωστόσο, από την άλλη, υπάρχει και η μεγάλη η κόρη, η Αλεξάνδρα (Νίκη Αναστασίου), που είναι έγκυος και στο τρίτο επεισόδιο θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, μαζί με τον άνδρα της Περικλή (Χρήστος Σπανός), και κατά κάποιο τρόπο σώζουν την κατάσταση. Εκεί που ο Ηλίας δεν θέλει να βλέπει στα μάτια του τον Περικλή, τώρα αναγκάζονται να μείνουν με την Κατερίνα στο τροχόσπιτο που διαθέτει ο γαμπρός τους, μαζί με τα δυο μικρά παιδιά τους. Ο Κωστής και η οικογένεια του Δημήτρη, που δεν έχουν κι αυτοί πού να μείνουν, καθώς δεν χωράνε όλοι στο τροχόσπιτο, εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην Άντζελα, που από λύπη τούς προσφέρει το loft το οποίο διαθέτει στο κέντρο της Αθήνας. Έτσι, αποκτούν όλοι κουτσά-στραβά στέγη, δουλεύοντας σκληρά για τις καλύτερες μέρες που περιμένουν».

«Η Ελληνογερμανίδα Άντζελα, που τώρα έχει πάρει το μέρος της οικογένειας και είναι εναντίον του πατέρα της, συνεχίζει ό,τι και πριν, να ζει τον έρωτά της με τον Δημήτρη, ενώ είναι παντρεμένη με τον Κωστή και θα δούμε πού θα τη φέρει αυτή η κατάσταση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια σειρά του MEGA φέρεται να παίρνει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν;