Έτσι θα είναι η νέα διευρυμένη ζώνη του ΑΝΤ1!

Διαβάστε: Ποιοι και πότε θα μπαίνουν στο πλατό της νέας εκπομπής. Ποιος θα είναι ο τίτλος.

Μετά από πολλές συ-σκέψεις και συζητήσεις στον ΑΝΤ1, φαίνεται πως καταλήγουν στην τελική μορφή που θα έχει το νέο τους πρωινό, το οποίο θα σερβίρεται καθημερινά από τις 07:00 μέχρι τις 13:00.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», το όνομα της εκπομπής θα είναι αυτό ακριβώς που γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια …'Καλημέρα Ελλάδα». Ναι, στο κανάλι του Αμαρουσίου, θεωρούν πως είναι η πιο σωστή επιλογή, αν και ο Γιώργος Παπαδάκης μας είχε προετοιμάσει για το αντίθετο στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν.

Το νέο πρωινό, λοιπόν, θα ξεκινάει στις 07:00 με τον Γιώργο Παπαδάκη. Δίπλα του θα είναι η Ντόρα Κουτροκόη, που πέρυσι την βλέπαμε στο «10 με 1 μαζί» και το καλοκαίρι στο «elatte». Από την παρέα δεν θα λείπει και οικονομικός συντάκτης, Ντίνος Σιωμόπουλος.

Οι πληροφορίες τους Star, λένε πως λίγο μετά τις 09:30 θα μπαίνει στο πλατό η Λίτσα Πατέρα, η οποία -στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη αυτή τη φορά- θα λέει τα ζώδια από μια πιο ενημερωτική σκοπιά.

Στις 10:00 θα βγαίνουν όλοι έξω για να μπει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η μαγείρισσα ξεκαθάρισε ότι στο ημίωρο που θα μαγειρεύει δεν επιθυμεί κανέναν άλλον στην κουζίνα της. Όχι όπως πέρυσι που την τάραζαν ο Σπύρος με τον Γιώργο…

Ο Χρήστος Φερεντίνος θα είναι ο leader του ψυχαγωγικού μέρους του προγράμματος και θα μπαίνει στο ίδιο στούντιο στις 10:30. Μαζί του θα είναι η Σίσσυ Χρηστίδου και η Νάντια Μπουλέ. Όταν και όσο χρειάζεται θα δίνει το «παρών» και ο Γιώργος Παπαδάκης, μέχρι το τέλος της εκπομπής στις 13:00.

Αυτό είναι το τελευταίο σενάριο για τη διευρυμένη ζώνη. Θα είναι και το τελικό;

Δείτε το βίντεο: