Έτσι σκοτώθηκε ο Mad Clip – Εκεί κατέληξαν οι πραγματογνώμονες

Mad Clip

Μία εβδομάδα μετά από τις εικόνες στη λεωφόρο Αθηνάς στη Βουλιαγμένη, που δείχνουν το αυτοκίνητο του γνωστού τράπερ σμπαράλια, οι ειδικοί πραγματογνώμονες καταλήγουν μέσα από τις αναλύσεις τους, στο τι έγινε εκείνη τη νύχτα και αναζητούν τα αίτια του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip.

Έχουν ήδη συμπληρώσει το παζλ της μοιραίας πορείας του αυτοκινήτου και όπως λένε μένουν τα στοιχεία που θα δείξουν πώς και γιατί έχασε τον έλεγχο ο 34χρονος μουσικός.

Με τη βοήθεια του Παναγιώτη Μαδιά, πραγματογνώμονα, μέσα σε μια Porsche ίδιας χρονολογίας και κυβισμού με εκείνη που οδηγούσε ο αδικοχαμένος μουσικός, προσπαθούμε να ρίξουμε περισσότερο φως σε ορισμένα από τα σημεία που παραμένουν θολά.

«Το όχημα φαίνεται να ολισθαίνει με ελαφρά κλίση δεξιά και μετά ακαριαία προσπάθησε να συγκρατήσει το όχημα όμως δυστυχώς απώλεσε την ευστάθειά του».

Ο 34χρονος τράπερ στρίβει απότομα το τιμόνι και το αυτοκίνητο καρφώνεται σε κολώνα φωτισμού, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης. Ο διαγνωστικός έλεγχος που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, ίσως δείξει όπως λέει ο κ. Μαδιάς, αν το αυτοκίνητο είχε κάποιο πρόβλημα.

«Ευελπιστούμε να ανακτήσουμε πλήρη στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη σε όλες τις ηλεκτρονικές μονάδες του συστήματος του εγκεφάλου».

Το αυτοκίνητο του τράπερ αρχίζει να γλιστράει στην Παραλιακή. Ο μουσικός προσπαθεί να το επαναφέρει και στρίβει απότομα το τιμόνι αριστερά και χάνοντας τον έλεγχο.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του πραγματογνώμονα, «134 χλμ. ανά ώρα ήταν η ταχύτητά του. Αυτή είναι η πλέον προσεγγίσιμη ταχύτητα εκτροπής του αυτοκίνητου».

Ωστόσο, όπως σημειώνει ο ίδιος, πρόκειται για μια ελέγξιμη ταχύτητα για έναν έμπειρο οδηγό.

Οι πρώτοι που περιμένουν τις επίσημες απαντήσεις για την τραγωδία είναι οι στενοί συγγενείς του καλλιτέχνη. Δυο μέρες μετά την κηδεία η γιαγιά του, παραμένει συντετριμμένη.

«Εγώ τον μεγάλωσα, δεν του στερήσαμε τίποτα, είχε τα πάντα».

Η γιαγιά του 34χρονου καταγγέλλει ότι από τη σορό του εγγονού της, έλειπε ο χρυσός σταυρός που φορούσε πάντα, ενώ όπως τονίζει στο LIVE NEWS μετά το δυστύχημα έκανε «φτερά» και το κινητό τηλέφωνό του.

«Τον φόραγε πάντα τον σταυρό. Κάνει κάπου 30.000 ευρώ ο σταυρός. Λείπει και το τηλέφωνο».

Αυτές οι σκηνές θα στοιχειώνουν για πάντα τη ζωή της. Ο αγαπημένος της εγγονός, που τον μεγάλωσε με θυσίες για να μην του λείψει τίποτα, έφυγε πρόωρα και άδικα.

Κατά τη διάρκεια του διαγνωστικού ελέγχου αναμένεται να ελεγχθούν τόσο τα λάστιχα όσο και οι αναρτήσεις της μοιραίας Porsche, σε μια προσπάθεια να συμπληρωθεί πλήρως το παζλ της τραγωδίας.

Πηγή: Mega – Live News