ΕΡΤ: Οι παρουσιαστές δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τα γέλια τους – «Δεν βλέπεις μαυρίλα; Ποτέ μου δεν έχω βάλει αντηλιακό»

ΕΡΤ

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης και η Νανά Κασιμάτη "έλιωσαν" με τις ατάκες των λουόμενων στον Άλιμο.

Μία ανάσα δροσιάς από τον καύσωνα αναζητούν οι κάτοικοι της Αττικής, που σπεύδουν στις κοντινότερες παραλίες από νωρίς το πρωί. Η κάμερα της ΕΡΤ και η ρεπόρτερ Μαίρη Σκανδάλη βρέθηκαν στην παραλία της Αλίμου, για να συνομιλήσουν με τους λουόμενους και να καταγράψουν την κίνηση.

«Ήρθα από τις 8:30. Θα καθίσουμε καμιά ωρίτσα ακόμη. Δεν βλέπεις μαυρίλα που έχω, είναι ανάγκη να βάλω και αντηλιακό;», δηλώνει ένας από τους λουόμενους στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6».

«Ποτέ μου δεν έχω βάλει αντηλιακό, από νεαρός, αν και θα έπρεπε. Air condition, βουτιές, καπέλο και νεράκι κρύο. Ο φίλος μου θα φύγει σε λίγο, εγώ θα κάτσω ακόμα», ανέφερε άλλος κύριος στην κάμερα της ΕΡΤ, με τους δύο παρουσιαστές, Δημήτρη Κοτταρίδη και Νανά Κασιμάτη να μη μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους με τις ατάκες.

«Κι εμείς θα βουτάγαμε εάν ήμασταν εκεί», είπε χαριτολογώντας η Νανά Κασιμάτη στον αέρα της ΕΡΤ, ενώ όταν στο πλάνο μπήκαν λουόμενοι που έπαιζαν ρακέτες η παρουσιάστρια σχολίασε στο ίδιο ύφος: «Έρχονται τα πρόστιμα. Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία! Τους βλέπω προπονημένους όμως».