ΕΡΤ: Κινδυνεύει να χάσει τις ημερομηνίες για την Eurovision

Διαβάστε: Ποιοι ...ορκισμένοι πολέμιοι του θεσμού ανέλαβαν να τρέξουν το Project

 Όπως πρώτοι γράψαψε πριν μερικές ημέρες τα στελέχη της Κρατικής Τηλεόρασης βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τις δισκογραφικές εταιρείες προκειμένου να καταλήξουν για τις συμμετοχές και τους καλλιτέχνες που θα φθάσουν μέχρι την τελική βραδιά επιλογής που και φέτος θα πραγματοποιηθεί σε στούντιο.

Την στρατηγική της ΕΡΤ στον διαγωνισμό αλλά και την αλλαγή πλεύσης σε σχέση με το ύφος των προηγούμενων χρονιών έχουν αναλάβει τέσσερα μέλη του Δ.Σ της Δημόσιας Τηλεόρασης. Η ηθοποιός Λυδία Κονιόρδου, η συγγραφέας Λένα Διβάνη, ο δικηγόρος Γεωργανδρέας Ζαννός αλλά και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Λουκάς Πανουριάς. Είναι ωστόσο απορίας άξιο η εν λόγω επιλογή αν σκεφθεί κανείς ότι στο παρελθόν η κ. Διβάνη είχε κάνει απαξιωτικές δηλώσεις για τον θεσμό της Eurovision ή ότι ο δικηγόρος κ. Ζαννός έχει με την διοργάνωση της Eurovision σχέση αντίστοιχη που θα μπορούσε να έχει ένας Πρύτανης Πανεπιστημίου με τον κλασσικό χορό.

Ως προς το εκτελεστικό σκέλος το project της φετινής διοργάνωσης θα τρέξουν η γενική διευθύντρια τηλεόρασης Λένα Χοϊδά, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων Ευαγγελία Πισκερά και η διευθύντρια διεθνών σχέσεων Φωτεινή Γιαννουλάτου.