Έρρωσο… Να είσαι γερός: Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ

"Έρρωσο... Να είσαι γερός" με θέματα που αφορούν στην υγεία, στην ευεξία και στην ομορφιά αλλά και με συνεντεύξεις με διαπρεπείς καλεσμένους από το χώρο της υγείας.

Η εκπομπή «Έρρωσο… Να είσαι γερός» , με την Δρ Έλενα Λαζαρίδη, επιστρέφει! Nέα επεισόδια από τη Δευτέρα 16/11. Όλες οι άγνωστες πτυχές της Υγείας μας και έξυπνες ιδέες ευρωστίας. 

Στην εκπομπή της Δευτέρας: Η 14η Νοεμβρίου έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη. Μαζί μας σήμερα για να μας μιλήσει βρίσκεται ο κύριος Κωνσταντίνος Μακρυλάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας – Μεταβολικά Νοσήματα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Α’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική, Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό». Η κήλη αποτελεί την πιο συνηθισμένη επέμβαση για τους γενικούς χειρουργούς. Σήμερα η λαπαροσκοπική μέθοδος δίνει λύση άμεσα, ανώδυνα και με ασφάλεια στο πρόβλημα. Μαζί μας σήμερα για να μας μιλήσει για το θέμα αυτό βρίσκεται ο διακεκριμένος Γενικός Χειρουργός Αναστάσιος Ξιάρχος, Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής, του Ομίλου Ιατρικού αλλά και Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής. Ο κος Ξιάρχος θα είναι ένας από τους χειρουργούς που θα συμμετάσχει σε μια κλειστή 25 μελή επιστημονική επιτροπή η οποία ειδικεύεται στο τομέα της χειρουργικής αντιμετώπισης κηλών στα πλαίσια του 38ου ετήσιου συνέδριου (European Hernia Society congress), το οποίο φέρει τον τίτλο «Διδασκαλία και Ποιοτικός Έλεγχος στη Χειρουργική της κήλης» και θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ τον Ιούνιο.