Έρχονται οι Κροίσοι

Μία ...άλλη εκπομπή για τους νέους και τις νέες που διαπρέπουν στην Ελλάδα του σήμερα.

Μία νέα εκπομπή με τον τίτλο «Κροίσοι» αρχίζει στην ΕΤ3 το Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013, στις 20:00. 

Οι νέοι «κροίσοι» επιβιώνουν στην κρίση και είναι πλούσιοι σε ιδέες, μεράκι, αισιοδοξία και όνειρα. Η εκπομπή τους ακολουθεί στην καθημερινότητά τους και ανακαλύπτει πως τα ήθη και οι κώδικες μιας γενιάς διαφορετικής, μπορούν να γίνουν ιστορίες επιτυχίας και «πλούτου».

Κάθε τηλεοπτική συνάντηση με τους «κροίσους» πλαισιώνεται από ένα πρόσωπο που έχει συμβουλευτικό ρόλο. Μια γέφυρα ανάμεσα σε γενιές που δοκιμάζονται, παλεύουν και προχωρούν.

Το πρώτο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στους «διαφορετικούς». Ο πρώτος «διαφορετικός» είναι ο Μπάμπης Μπατμανίδης, ένας λαϊκός βάρδος, μια καλτ μορφή της πόλης με φανατικούς θαυμαστές, δημιούργημα ενός αιώνιου φοιτητή της Δημοσιογραφίας.
Τη σκυτάλη παίρνει ο Βασίλης Μαμπούλας, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας στο – μάλλον παρεξηγημένο- χώρο των οίκων τελετών, ο οποίος παρουσιάζει «φρέσκες» ιδέες για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον τομέα του και…χαμογελά. Στην εκπομπή παρουσιάζεται και ο Μαρμέλο Μανιζάτες, ο περιπλανώμενος ταχυδακτυλουργός που έκανε το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα. Να γίνει ένας μάγος!

Η αυλαία της εκπομπής κλείνει με το Γιάννη Σερβετά, τον πατέρα ενός 17χρόνου που μας καλεί να πάρουμε μια ανάσα και να απολαύσουμε τα μικρά θαύματα που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας…

Διαβάστε ακόμα:

Ώρα μηδέν του ελληνικού αθλητισμού