«Ερχόμαστε στην Κωνσταντινούπολη να ελευθερώσουμε την Αγιά Σοφιά – Σκοτώστε τη Μέρκελ και τον Ερντογάν» – Το μανιφέστο της φρίκης από τον μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας

Ήθελε Ευρώπη «των λευκών» και να φύγουν οι μιναρέδες από την Αγιά Σοφιά. Ζητά να του δοθεί Νόμπελ όπως και στον Νέλσον Μαντέλα! Τι γράφει για τον Ντόναλντ Τραμπ, την Άνγκελα Μέρκελ, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον δήμαρχο του Λονδίνου.

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα γράφει το 74 σελίδων και 16.561 λέξων μανιφέστο του ο 28χρονος Αυστραλός Μπρέντον Τάραντ, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι ο άνθρωπος που με κάμερα ενσωματωμένη στο κράνος του μπήκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15.03.2019) σε ένα από τα δυο τζαμιά στο Κράιστσερτς για να πνίξει στο αίμα τη Νέα Ζηλανδία.

Μετέδωσε live στο Facebook την πρωτοφανή, για τα χρονικά της χώρας, τρομοκρατική επίθεση. Κατέγραψε καρέ καρέ και σόκαρε με τον κυνισμό και την ηρεμία του, τις στιγμές που εκτελούσε εν ψυχρώ τα θύματά του. 49 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τις επιθέσεις στα δυο τζαμιά στη Νέα Ζηλανδία. Ανάμεσά τους παιδιά και γυναίκες. Άλλοι 48 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Ο Μπρέντον Τάραντ είχε φροντίσει να ανεβάσει στο λογαριασμό του στο twitter (ο οποίος πλέον έχει απενεργοποιηθεί) το μανιφέστο του μίσους…