Έρχεται το δεύτερο #hashstag,της Ελεονώρας.Τι θα δούμε στην αυριανή εκπομπή;

Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει #ΗΑSHTAG τη λέξη «νύχτα», ερευνώντας βιωματικά κάποιες από τις εκφάνσεις της.

Αυτή την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, στις 23:30 η Ελεονώρα Μελέτη παρουσιάζει το δεύτερο επεισόδιο της νέας εκπομπής του E TV, που συζητήθηκε και ήδη αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Τι κοινό έχουν οι μαθητές ενός νυχτερινού σχολείου, ένας νοσηλευτής, ένας ασθενής, μία τρανσέξουαλ και μια χορεύτρια strip show με έναν δημοτικό υπάλληλο καθαριότητας και έναν φούρναρη;

Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει #ΗΑSHTAG τη λέξη «νύχτα», ερευνώντας βιωματικά κάποιες από τις εκφάνσεις της. Αμέσως μετά, στο #ΗΑSHTAG LIVE, η παρουσιάστρια συνομιλεί ζωντανά στο studio με τους τηλεθεατές, μέσω των social media, αναδεικνύοντας συγκεκριμένα σημεία της έρευνας.

Τι συμβαίνει με το trafficking, το εμπόριο ανθρώπων στην Ελλάδα; Τι δείχνουν τα τελευταία επίσημα στοιχεία της εγκληματικότητας; Τι σημαίνει η νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου των τρανσέξουαλ και γιατί δεν έχει ήδη εφαρμοστεί; Πώς αντιμετωπίζεται το φαινόμενο του ρατσισμού στην εκπαίδευση; Είναι μερικά από τα θέματα που ζωντανά στο studio θα βρουν απαντήσεις, αυτή την Πέμπτη και κάθε Πέμπτη στις 23:30, στο E TV.