Έρχεται σήμερα νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Διαβάστε τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Είναι η εκπομπή «Στην πράξη», που θα παρουσιάζει κάθε Κυριακή στις 15:00, η Σύλβια Κλιμάκη.

Στόχος είναι να αναδειχθεί μια κοινωνία που όχι μόνο δεν έχει χρεοκοπήσει αλλά, εν μέσω επικρίσεων, κατηγοριών και έντονης αμφισβήτησης, «ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ» δουλεύει, προσπαθεί και επιτυγχάνει, ο καθένας από τη δική του θέση.
Κάθε βδομάδα έρχονται στο προσκήνιο οι ιστορίες διαφορετικών ανθρώπων που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, που καινοτομούν, που πράττουν…

Φιλοδοξώντας την επικοινωνία «ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ» με το κοινό της εκπομπής, οι τηλεθεατές θα μπορούν να «συμμετέχουν» με παρεμβάσεις, σχόλια και προτάσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.stinpraxi.gr και στα κοινωνικά δίκτυα twitter: @stinpraxi.gr και facebook: stin praxi.gr.

Στην πρώτη εκπομπή η Σύλβια Κλιμάκη ακολουθεί στην πισίνα την ΕΘνική Oμάδα Nεανίδων της συγχρονισμένης κολύμβησης, που το καλοκαίρι του 2011 κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι. «… Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, εμείς παλεύουμε και προσπαθούμε γι’ αυτό που αγαπάμε» δηλώνουν οι ελληνίδες πρωταθλήτριες.

Μιλά με το σεναριογράφο, ηθοποιό και σκηνοθέτη Χριστόφορο Παπακαλιάτη που παρά την κρίση ετοιμάζει την πρώτη του κινηματογραφική δουλειά. «Για να μην πω ότι είναι υποχρέωση όλων να είμαστε αισιόδοξοι, θα πω απλά ότι είναι στη φύση του ανθρώπου. Θα επιβιώσουμε» υποστηρίζει ο Χριστόφος Παπακαλιάτης. 

Μαθαίνει από τον καθηγητή ορθοπεδικής χειρουργικής Ελευθέριο Τσιρίδη γιατί αποφάσισε μετά από μια επιτυχημένη δεκαπενταετή πορεία στο εξωτερικό να επιστρέψει στην Ελλάδα. «Όταν πρωτοπήγα στο εξωτερικό η ελληνική καταγωγή μου ήταν πιο ισχυρό διαβατήριο από το πτυχίο μου» αποκαλύπτει ο καθηγητής.

Kαι τέλος, «ξεναγείται» στο όραμα του Παύλου Ευμορφίδη, ιδιοκτήτη μιας από τις πιο πρωτοποριακές Ελληνικές επιχειρήσεις με διεθνή απήχηση.

 «Το όνομά μας στο εξωτερικό θα το φτιάξουμε ξανά σιγά- σιγά γιατί είμαστε ωραίοι άνθρωποι. Είμαστε τίμιοι και εργατικοί» λέει ο επιχειρηματίας στην εκπομπή.

Διαβάστε ακόμα:

Ένα γευστικό ταξίδι στον κόσμο των ζυμαρικών!