Έρχεται ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ομορφιάς και Τουρισμού

"18th MISS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2014" του Γιώργου Κουτούλια, στο E TV.

Το E TV στα πλαίσια της ενδυνάμωσης του τηλεοπτικού προγράμματος εντάσσει στο πρόγραμμα του τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς και Τουρισμού «18th MISS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» που κάθε χρόνο διοργανώνεται από την Ακαδημία Μοντέλων του Γιώργου Κουτούλια.

Η «AKAΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ» του Γιώργου Κουτούλια, διαθέτει πάνω από 20 χρόνια πείρα στους Πανελλήνιους και Διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς και τουρισμού «MISS TOURISMOS- ELITE MODEL LOOK- MISS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΙSS HAWAIIAN TROPIC – MISS MEDITERRANEAN –MODELS AWARDS» καθώς έχει φιλοξενήσει στην Ελλάδα τα μεγαλύτερα ονόματα του Παγκόσμιου Modeling.

Υποψήφιες από όλον το πλανήτη θα έρθουν στην Ελλάδα για να απολαύσουν τις ομορφιές της χώρας μας και να συμμετάσχουν, μετά από πυρετώδεις ετοιμασίες στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς και Τουρισμού που αποτελεί θεσμό πια για τη χώρα μας, που θα διεξαχθεί και θα μεταδοθεί αποκλειστικά τον Ιούλιο από το EPSILON TV.

Τον Ιούλιο οι τηλεθεατές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν καθημερινά τα backstage των προετοιμασιών των υποψηφίων κατά την διαμονή τους στην χώρα μας αλλά και την βραδιά του Μεγάλου Τελικού.