Έρχεται «Η Μελωδία της Ευτυχίας» στο Θέατρο Παλλάς

Ακρόαση για παιδιά για το μιούζικαλ

Ένα από τα πιο αγαπημένα και μακροβιότερα μιούζικαλ στην ιστορία του Μπρόντγουαιη, ανεβαίνει φέτος το χειμώνα στην Αθήνα, σε μια ελληνική υπερπαραγωγή της Live2 και υπό τη σκηνοθετική ματιά της Θέμιδας Μαρσέλλου, συνεχίζοντας τη δημιουργική συνεργασία στα νεανικά, οικογενειακά και πολύ επιτυχημένα μιούζικαλ FAME και ΑΝΝΙΕ.

Σημαντικό ρόλο στο μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας» διαδραματίζουν τα 7 παιδιά της οικογένειας Φον Τραπ. H εταιρεία παραγωγής, λοιπόν, Live 2, προχωρά στην ακρόαση νέων ταλέντων αναζητώντας τους μικρούς πρωταγωνιστές, που θα ενσαρκώσουν αυτούς τους σημαντικούς ρόλους του μιούζικαλ.

Από την Πέμπτη, 12 Ιουνίου και για συγκεκριμένες ημερομηνίες έως 25 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν ακροάσεις για το μιούζικαλ. Η ακρόαση απευθύνεται σε κοριτσάκια ηλικίας 5 – 13 ετών και αγοράκια ηλικίας 8-14 ετών (πριν τη μεταφώνηση) με ικανότητες στο τραγούδι (κυρίως), το χορό και την υποκριτική. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει ένα τραγούδι της επιλογής τους (αν θέλουν μπορούν να έχουν μαζί τους cd Karaoke με τη συνοδεία του τραγουδιού ή παρτιτούρα για πιάνο) και να έχουν μαζί τους μία φωτογραφία-πορτραίτο και ένα σύντομο βιογραφικό.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, πρέπει να καλέσετε στο τηλέφωνο 210-7475080.

Για τις ακροάσεις μίλησε και ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από την εκπομπή του:

//www.youtube.com/embed/fcuO6gi57-8

Στόχος της παραγωγής είναι να παραχθεί ένα μιούζικαλ που αρμόζει στις υψηλές προδιαγραφές που θέτουν τα δημοφιλή μιούζικαλ του εξωτερικού. Η μουσική θα είναι live, με τη συμμετοχή μουσικών υψηλού επιπέδου, με ενορχηστρώσεις από έμπειρο μαέστρο (όπως συνέβη και στις περιπτώσεις των Fame και ΑΝΝΙΕ) και απόδοση του έργου στα ελληνικά.

Η Υπόθεση…

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της Μαρίας, μίας νεαρής και γεμάτης ζωντάνιας κοπέλας που έχει αποσυρθεί από τα εγκόσμια και φιλοδοξεί να γίνει μοναχή, στην Αυστρία του 1938. Η Ηγουμένη του Μοναστηριού, τη στέλνει στο σπίτι του χήρου Πλοίαρχου Γκεόργκ Φον Τραπ για να αναλάβει τη φροντίδα των εφτά, ανυπάκουων και πολύ ζωηρών παιδιών του. Η αξιαγάπητη γκουβερνάντα σύντομα καταφέρνει να κερδίσει τη συμπάθεια και εκτίμηση των παιδιών, στα οποία μεταδίδει την αγάπη της για τη μουσική και το τραγούδι. Στη γοητεία της Μαρίας υποκύπτει και ο Φον Τραπ, ο οποίος την ερωτεύεται και τελικά την παντρεύεται. Η ευτυχία τους επισκιάζεται από την επέλαση του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου: οι Ναζί εισβάλλουν στην Αυστρία, και η οικογένεια Φον Τραπ αναγκαάζεται να τραπεί σε φυγή, αναζητώντας την ελευθερία και τη καινούρια τους, ευτυχισμένη, ζωή στα βουνά.

Ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ όλων των εποχών που μας μιλά για το θάρρος, την αγάπη, τη μοναδική δύναμη της μουσικής και μας γεμίζει αισιοδοξία και πίστη.