Έρχεται για να γίνει και πάλι της Τρίτης!

Τι περιλαμβάνει το αποψινό μενού;

12:00 ASI – ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68: Μετά από πολλά χρόνια η Ασί και ο Ντεμίρ είναι και πάλι μαζί. Όμως ενώ ζούνε ευτυχισμένες στιγμές μαζί, στην καρδιά του Ντεμίρ υπάρχει η θλίψη του αποχωρισμού. Όταν ο Ιχσάν εξηγεί στη Νεριμάν τον λόγο που πρέπει να πάει στην Κων/πόλη μαζί με τη Σουχεϊλά, έρχονται σε σύγκρουση. Ο Ιχσάν αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι, το ίδιο και ο Ναμίκ. Ο Κερίμ κάνει όνειρα ότι θα παντρευτεί την Ντεφνέ. Αγοράζει ένα καινούργιο δαχτυλίδι και πηγαίνει να τη βρει, αγνοεί όμως τις προθέσεις του Ζαφέρ…. Ο Ντεμίρ αποφασίζει να φύγει για τη θεραπεία μαζί με τη γιατρό του, χωρίς να πει τίποτα στην Ασί. Αυτή του η κίνηση είναι η αιτία να ξεχειλίσει το ποτήρι.

17:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 171: Σε μια κίνηση απελπισίας και παραλογισμού, η Μελντά έχει μεταφέρει τον Χαρούν σε ένα σπίτι που δεν γνωρίζει κανείς άλλος και δεν τον αφήνει να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο. Τώρα είναι επιτέλους δικός της… Η Εντά και η αστυνομία ψάχνουν παντού να τους βρουν. Εντωμεταξύ, ο Μπατού είναι στα χέρια του Αράς…

18:00 SILA – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110: Ο Ζινάρ προσπαθεί να διατηρήσει την ειρήνη στη φυλή και να αποτρέψει τους ανθρώπους του Αχμέτ Αγά να κάνουν κίνηση εναντίον της Σιλά. Τον κατηγορούν, όμως, ότι είναι υποχείριο του Μποράν. Ο Τζελίλ αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Μποράν το πρόβλημα υγείας της Μπεντάρ. Ο Ομέρ κάνει πρόταση γάμου στη Ζεϊνέπ. Η Σιλά λέει στη Ζεϊνέπ ότι δεν χρειάζονται πλέον τις υπηρεσίες της…

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 132: Η Ζωή προσπαθεί να συμπαρασταθεί στη Βίκυ που περνά δύσκολες ώρες. Ο Γιάννης αφήνει τη δουλειά του στο μπαράκι και σπεύδει να βοηθήσει τη Μαντώ στη φάρμα. Η ‘Αννα διαπιστώνει έντρομη ότι ο Μπίλλυ έχει φύγει από το σπίτι. Είναι η πρώτη φορά, μετά από πολλά-πολλά χρόνια… Η Φαίη είναι μπερδεμένη από την πιεστική συμπεριφορά του ‘Αρη απέναντί της. Ο Ρώσος λέει στον Σταύρο ότι πρέπει να βοηθήσει τη Βίκυ να ξεπεράσει το χαμό του Μανώλη αλλά φαίνεται ότι αυτό που προέχει για τον Σταύρο είναι να ψάξει να βρει την αλήθεια για τον πατέρα του… Η Βίκυ ζητά παρηγοριά στην αγκαλιά του Δημήτρη. Ο Μπίλλυ στέλνει mail στον χρήστη Billy και τον παρακαλεί να επικοινωνήσει μαζί του επειγόντως.

21:00 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ΑΝΤ1

Επεισόδια 49-50 Η Βικτώρια βάζει το μαχαίρι στον λαιμό του Σουλεϊμάν, φτάνοντας πολύ κοντά στο να εκδικηθεί για τον θάνατο του άντρα της. Η Χουρρέμ και ο Λεό κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους με τα δηλητηριασμένα λουκούμια. Ο Σουλεϊμάν μαθαίνει πως η Βικτώρια είναι ένας δολοφόνος που έστειλε ο Λάϊος και ζητάει εξηγήσεις από τον Ιμπραήμ που την έβαλε στο χαρέμι. Ο Ματρακτσί που δεν ξέρει όσα έχουν συμβεί, περιμένει από τον Ιμπραήμ Πασά να του παραδώσει την Σαντικά για να παντρευτούν. Ο Σουλεϊμάν μαθαίνει πως ο Ματρακτσί έφερε τη Βικτώρια στον Ιμπραήμ Πασά, ενώ αποφασίζει να τιμωρήσει τον Λάϊο το συντομότερο. Ο Σουλεϊμάν καλεί τη Σύνοδο και ανακοινώνει την απόφασή του για την εκστρατεία στο Μπούντιν. Η Χουρρέμ αισθάνεται πως μισεί τον Ιμπραήμ περισσότερο από κάθε άλλη φορά και κατηγορεί για προδοσία τη Νιγκιάρ. Η Νιγκιάρ χάνει την εμπιστοσύνη της Χουρρέμ. Ο Ιμπραήμ Πασά πηγαίνει στην εκστρατεία με την εμπροσθοφυλακή. Καθώς ο Ιμπραήμ βρίσκεται στο στρατόπεδο του Πλόβντιβ, ο στρατός του Σουλεϊμάν έχει εγκατασταθεί στο στρατόπεδο της Αδριανούπολης. Ο Γκιούλ Αγά, στο παλάτι της Αδριανούπολης, προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στη δυναστεία. Οι στρατιές του Σουλεϊμάν και του Ιμπραήμ Πασά συναντιούνται στην Ουγγαρία. Έχουν έναν στόχο: να προχωρήσουν προς το Μπούντιν και να καταστρέψουν τον Λάϊο!

21:00 ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΣ – ALPHA

Η πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα θα παραδοθούν άνευ όρων για άλλη μια εβδομάδα στη σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου. Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ με τη διεισδυτική ματιά, το αυθεντικό και καυστικό χιούμορ του Λάκη, αλλά και τα βίντεο και τα ανατρεπτικά σκετς, θα συνεχίσει και σήμερα να ψυχαγωγεί, να συγκινεί αλλά και να προβληματίζει, καθώς εδώ θα ακούσετε αυτά που οι άλλοι δεν τολμούν να πουν και θα δείτε αυτά που οι άλλοι δεν δείχνουν. Γι’ αυτό ετοιμαστείτε γιατί θα γίνει και πάλι της… Τρίτης!

Διαβάστε ακόμα:

Τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα ο Θέμος Αναστασιάδης;