Το Epsilon πάνω από ΑΝΤ1 και Mega στην ενημέρωση

τηλεθέαση
Σε συνεχή ανοδική πορεία το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο...

Σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική τηλεοπτική ζώνη, το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο “χτίζει” σταθερά τη σχέση του με το τηλεοπτικό κοινό, καθώς ολοένα και περισσότεροι τηλεθεατές εμπιστεύονται την εκπομπή για την καθημερινή τους ενημέρωση.

Στην τηλεοπτική αρένα πέφτουν κάθε απόγευμα μερικές από τις πλέον δημοφιλείς ελληνικές σειρές, τα δελτία ειδήσεων των μεγάλων καναλιών και οι αγώνες του Euro που “κλέβουν” σημαντικό μερίδιο τηλεθέασης. Κι ενώ τα κεντρικά δελτία σε Mega, ANT1, Star και Alpha έχουν πάρει την κάτω βόλτα, το Live News κινείται σε αντίστροφη πορεία. Μάλιστα, σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, η ενημερωτική εκπομπή του Epsilon σε κάποια τέταρτα κινείται υψηλότερα από τα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1, του Alpha και του Mega.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η τηλεθέαση που σημείωσε το Live News την Τετάρτη 22 Ιουνίου. Η εκπομπή έφτασε στο 10,9% μεταξύ 19:00 – 19:15 στο γενικό σύνολο, τη στιγμή που ο ΑΝΤ1 δεν ξεπερνούσε το 9,8%. Το ίδιο διάστημα το ποσοστό του δυναμικού κοινού που έβλεπε Epsilon ήταν 11,3%, ενώ στον ΑΝΤ1 ήταν 9,7%.

Στο επόμενο τέταρτο, η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου κρατούσε το 10,9% των τηλεθεατών ηλικίας 15-44, ενώ ο Alpha περιοριζόταν στο 7%! Παρομοίως, μεταξύ 20:00 – 20:30 στο δυναμικό κοινό το Live news κινήθηκε μεταξύ 6% και 7,2%, ενώ το κεντρικό δελτίο του Mega σημείωνε ιστορικό χαμηλό με 2,8% και 5%!