Επώνυμοι χαρίζουν προσωπικά τους αντικείμενα για το «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Δείτε τι χάρισαν!

Η Τατιάνα Στεφανίδου χάρισε ένα αγαπημένο της μαντίλι καθότι ήθελέ να προσφέρει κάτι συμβολικό ώστε να μπορεί κανείς να το φορέσει στο λαιμό του – μια καρδιά σύμβολο της αγάπης!

Η Άννα Βίσση διάλεξε να δώσει ένα ιδιαίτερο T-shirt που έφτιαξε για την ίδια η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, και φορούσε πέρυσι στην έναρξη του προγράμματός της στο «Αθηνών Αρένα» . 

Ένας σταυρός με μπριγιάν είναι το αντικείμενο που θέλησε να προσφέρει η Ελεονώρα Μελέτη, το οποίο όπως είπε η ίδια, είναι το απόλυτο σύμβολο της ηθικής, όπως και το πρόσωπο που της το χάρισε.

Ο Έλληνας σταρ επέλεξε να προσφέρει ένα T-shirt από τη συλλογή Sakis Rouvas Collection που διαμορφώθηκε ειδικά για την φωτογράφιση στο περιοδικό Nitro

Η Τζένη Μπαλατσινού προσέφερε ένα ζευγάρι από τις αγαπημένες της μπότες που έχουν συναισθηματική αξία γι’ αυτήν, καθώς τις είχε αγοράσει από την Κωνσταντινούπολη!

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού χάρισε ένα της χρυσό δίσκο από τη συνεργασία τηε με τον συνθέτη και στιχουργό Φοίβο και τη Δέσποινα Βανδή «Δέκα Εντολές»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τηλεοπτικά πρόσωπα εύχονται στο zappIT!

Ένας χρόνος zappIT!