Επιβεβαίωσε πως σκέφτεται να παντρευτεί την Ζέτα ο Χατζηγιάννης

Βίντεο: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξομολογείται...

Στα στούντιο του Love Radio βρέθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και δεν προσπάθησε να κρύψει καθόλου ότι είναι ερωτευμένος με τη Ζέτα Μακρυπούλια. «Το καλοκαίρι είχε πολλές εκπλήξεις, απροσδόκητες, ανέλπιστες. Το χάρηκα πάρα πολύ και συνεχίζω να το χαίρομαι. Έχει αφήσει έναν τρομερό απόηχο πίσω του», είπε ο τραγουδιστής.

Όταν ο Τάσος τρύφωνος τον ρώτησε αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε «Αυτά αποτυπώνονται στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, οπότε αν με κοιτάξετε μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας».

Το τραγούδι «Το καλοκαίρι μου» μιλάει για μάτια μπλε, επεσήμανε η μαργαρίτα Δρούτσα. «Το τραγούδι προηγήθηκε όλων όσων έχουν προκύψει, οπότε μπορείς να πεις ότι είναι ένα τραγούδι που προεξόφλησε την πορεία της ζωής μου, απάντησε ο σύντροφος της Ζέτας. «Ελπίζω, επιθυμώ και εύχομαι να είμαι κάτι παραπάνω από ερωτευμένος, γιατί ο έρωτας μπορεί να είναι κάτι βιαστικό και εφήμερο, οπότε θέλω να πιστεύω ότι είμαι κάτι παραπάνω από αυτό», τόνισε.

«Υπήρχε μια μούσα δηλαδή», του είπαν οι παρουσιαστές. «Μην μιλάς στο παρελθόν, γιατί είμαι σε μια όμορφη και πολύ γλυκειά περίοδο της ζωής μου» διόρθωσε ο Μιχάλης και πρόσθεσε ότι είναι έτοιμος να κάνει σοβαρά και στοχευμένα βήματα στη ζωή του. Δεν διευκρίνησε βέβαια, αν στα βήματα αυτά συμπεριλαβάνεται και ένας αρραβώνας…