Επίθεση με βιτριόλι: Μέχρι και πομπό παρακολούθησης ήθελε να αγοράσει η 35χρονη

βιτριόλι

Νέες αποκαλύψεις για την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα έρχονται στο φως ενώ η 35χρονη που κατηγορείται βρίσκεται στον ανακριτή για να απολογηθεί. «Αν δεν προφυλακιστεί θα είναι ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη στην καριέρα μου» είπε ο δικηγόρος της, ενώ η ίδια συνεχίζει να κρατά σκληρή στάση.

Μετά τις συνομιλίες, τις φωτογραφίες και τα σημειώματα, η συμπληρωματική δικογραφία που κατατέθηκε στον εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα, περιλαμβάνει νέα στοιχεία.

Στοιχεία για την προετοιμασία που φαίνεται να έκανε η κατηγορούμενη για την επίθεση, την οποία, όπως προκύπτει, προετοίμαζε εδώ και σχεδόν έναν χρόνο!

Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί στα κινητά και το λάπτοπ της 35χρονης προέκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι είχε πρόθεση να αγοράσει ακόμη και πομπό για την παρακολούθηση αυτοκινήτου, πιθανώς του θύματος.

Στη δικογραφία που βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν πως η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι έψαχνε από τον περασμένο Ιανουάριο να αγοράσει πομπό παρακολούθησης, αλλά δεν έχει βρεθεί πομπός. Εκτός αυτού, στο κινητό της έχει βρεθεί και application για τον δορυφορικό εντοπισμό αυτοκινήτου, στο οποίο προφανώς θα είχε τοποθετηθεί ο πομπός. Ωστόσο, ούτε το app φαίνεται να είχε ενεργοποιηθεί ούτε ο πομπός έχει βρεθεί.

Παράλληλα, στο κινητό της κατηγορούμενης έχουν βρεθεί φωτογραφίες, από τον Ιούνιο του 2019, που δείχνουν την είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει το θύμα. Υπενθυμίζεται ότι γείτονας της 34χρονης έχει καταθέσει ότι πολλές φορές είχε δει μια γυναίκα να φοράει μαύρα και να κρύβεται πίσω από θάμνους για να παρακολουθεί συγκεκριμένο σπίτι και μάλιστα ο ίδιος την είχε διώξει.

Οι φωτογραφίες της Ιωάννας, ο διάλογος και τα σημειώματα

Όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανοίξουν το κινητό της 35χρονης κατηγορούμενης, βρέθηκαν αντιμέτωποι με άλλη μια έκπληξη: βρήκαν μόνο φωτογραφίες της άτυχης Ιωάννας, της γυναίκας που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να σχεδίαζε την επίθεση με το βιτριόλι εδώ και μήνες, ενώ είχε παραγγείλει την περούκα στις 06 Μαΐου και την παρέλαβε μετά από τρεις ημέρες, στις 09 Μαΐου, ενώ στις 19 του ίδιου μήνα έκανε την πρώτη προσπάθεια επίθεσης και το πρωί της 20ης ολοκλήρωσε το σχέδιό της, αλλάζοντας για πάντα τη ζωή του θύματος.

Η 35χρονη είχε εμμονή και με μια μελαχρινή γυναίκα!

“Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου», έγραφε σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι.

Το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αποκαλύπτει ότι εκτός από την 34χρονη Ιωάννα, η φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, το πρωί της 20ης Μαΐου, στην Καλλιθέα, φαίνεται, ότι είχε εμμονή και μια μελαχρινή γυναίκα με την οποία εργαζόταν στην ίδια εταιρεία, σύμφωνα με όσα σημειώνει σε ιδιόχειρο σημείωμά της, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019.

Το σημείωμα το οποίο βρήκε η αστυνομία στο διαμέρισμά της περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Όσα… ανατριχιαστικά έγραφε πριν την επίθεση με το βιτριόλι

Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης μεταξύ άλλων, στο σημείωμά της:«Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον … (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου». Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία,γράφει η 35χρονη: «Είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα … τριχιά. Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει…».

Τέλος, η 35χρονη, στο ίδιο σημείωμα, αναρωτιέται εάν ταιριάζει ωροσκοπικά με τον 40χρονο φίλο της.

Ώρα απολογίας

Η 35χρονη γυναίκα, που από την ημέρα που συνελήφθη ως βασική ύποπτος για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα δεν έχει παραδεχτεί το παραμικρό, αρνείται τα πάντα και δεν θέλει να φάει ή να κοιμηθεί (όπως δηλώνει ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου), απολογείται για τη βαριά κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο ίδιος ο Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο κεντρικό δελτίο του Mega εκτίμησε πως η πελάτης του, θα προφυλακιστεί για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Αποκάλυψε μάλιστα πως όταν της το είπε πως θα προφυλακιστεί, η απάντησή της ήταν «εμένα η ζωή μου έχει τελειώσει».

Όπως είπε, η προφυλάκιση της πελάτισσας του είναι δεδομένη. «Αν δεν προφυλακιστεί θα είναι ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη στην καριέρα μου», τόνισε και κάλεσε την 35χρονη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πράξης της και να πάψει να είναι αποστασιοποιημένη απ’ όσα συμβαίνουν. «Είναι θέμα αξιοπρέπειας να δέχεσαι κάποια πράγματα της δικογραφίας τα οποία είναι οφθαλμοφανή. Υπάρχει αποστασιοποίηση και απομάκρυνση από την πλευρά της, ότι δεν την αφορά. Δεν θέλει να αντιμετωπίσει τη δικογραφία και τις συνέπειες», είπε χαρακτηριστικά. Τόνισε μάλιστα ότι ζήτησε από την 35χρονη «να πει την αλήθεια για να υπάρξει κάθαρση. Και για την κοπέλα, το θύμα, και για την ίδια».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ