Επίθεση με βιτριόλι – «Η Ιωάννα έχει εγκαύματα 20% στο σώμα και 93% στο πρόσωπο της»

βιτριόλι

Απαντήσεις σε όλα όσα αφορούν την πολύκροτη υπόθεση!

Στα «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Απόστολος Λύτρας. Ο δικηγόρος της άτυχης 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι πρινβ από λίγες μέρες και έχει συνταράξει το πανελλήνιο με την ιστορία της.

Αφού έδωσε στη δημοσιότητα, μέσα από τη νυχτερινή εκπομπή του Alpha, όλα τα νεότερα στοιχεία σχετικά με τις εξελίξεις της πολύκροτης υπόθεσης και το παρασκήνιο των συναντήσεων του με την Ιωάννα, ο Απόστολος Λύτρας έδωσε απαντήσεις σε πλήθος σεναρίων παραφιλολογίας που κυκλοφορούν.

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανένα σενάριο για την ταυτότητα της μαυροφορεμένης γυναίκας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας στην Ελεονώρα Μελέτη «Θεωρώ ότι είχε ξαναπάει, ήξερα από που θα φύγει και είχε μελετήσει κάθε λεπτομέρεια».

«Άποψη μου είναι ότι η μαυροφορεμένη γυναίκα αποδεχόταν και το ενδεχόμενο να σκοτώσει την Ιωάννα. Το αποδεχόταν αυτό το ενδεχόμενο, προφανώς ήθελε να της κάνει αυτή τη ζημιά αλλά αποδεχόταν και αυτό το ενδεχόμενο» πρόσθεσε ο δικηγόρος της 34χρονης. «Η ποσότητα του καυστικού υγρού φαίνεται να ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα να έχει καεί το 93% του προσώπου και το 30% του σώματος της Ιωάννας

Τέλος μοιάζει να μην έχει ο γολγοθάς για την άτυχη 34χρονη Ιωάννα…