Επίθεση Κιμούλη σε Πιατά: «Ήταν μια …αυθόρμητη δική σου …πονεμένη κίνηση»

«...γεια σου, ρε "φίλε" Δημήτρη, που "νιώθεις πόνο απ' τον ξαφνικό θάνατο"...»

Ολοένα και μεγαλύτερη έκταση παίρνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ ηθοποιών και παραγωγής μετά το ξαφνικό τέλος της θεατρικής παράστασης «Θεσμοφοριάζουσες». Ο Γιώργος Κιμούλης, που από την πρώτη στιγμή έδειξε με αναρτήσεις του στο facebook πόσο ενοχλημένος είναι με τον θεατρικό επιχειρηματία Φάνη Κιρκινέζο, αυτή τη φορά στρέφει τα βέλη του προς τον Δημήτρη Πιατά.

Η επιστολή του Δημήτρη Πιατά που κάνει σαφές πως ο ίδιος πήρε όλα τα χρήματά του, φαίνεται πως εξόργισε τον Γιώργο Κιμούλη που έδωσε τη δική του απάντηση.

Η επιστολή Πιατά

«Εγώ, ο Δημήτρης Πιατάς, συμμετέχοντας ως πρωταγωνιστής στην παράσταση του Αριστοφάνη «Θεσμοφοριάζουσες» μια παράσταση που είμαι υπερήφανος για το καλλιτεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα, δημιουργία του σκηνοθέτη, διασκευαστή και φίλου, Γιώργου Κιμούλη… τελείωσε…. άδοξα και δυστυχώς δεν είχε την ανταπόκριση που περιμέναμε από το κοινό. Ο “ξαφνικός θάνατος” μόνο πόνο δημιουργεί… Οι οικονομικές μου απαιτήσεις ως επαγγελματία ικανοποιήθηκαν πλήρως από τις επιχειρήσεις Ακροπόλ και συγκεκριμένα από τον επιχειρηματία, Φάνη Κιρκινέζο. Ο πόνος μου είναι μια προσωπική μου υπόθεση, που αφορά εμένα… και δεν ανήκει σε κανέναν άλλον… Πολύ περισσότερο δεν θα γίνει “τροφή” σε κανένα ΜΜΕ».

Η απάντηση Κιμούλη

«…γεια σου, ρε «φίλε» Δημήτρη, που «νιώθεις πόνο απ' τον ξαφνικό θάνατο» και που «ο πόνος είναι προσωπική σου υπόθεση» και «δε θες να γίνει τροφή σε κανένα ΜΜΕ»!!! – Τότε γιατί έστειλε την επιστολή σου σε όλα τα ΜΜΕ η εταιρεία ΑΚΡΟΠΟΛ; – Δε μπορούσες τουλάχιστον να τους πεις, πως θα τη στείλεις εσύ, ώστε να φανεί, πως ήταν μία «αυθόρμητη» δική σου «πονεμένη» κίνηση; – Τι να πω; Κι εγώ λυπάμαι, αλλά για άλλους λόγους από τους δικούς σου. – Εύχομαι τουλάχιστον όλο αυτό να αναγκάσει τον Κιρκινέζο, έστω κι αν εισπράττει σαν αντικαταβολή κάποιες «δηλώσεις μετανοίας», να δώσει σε όλους τα χρήματα, που οφείλει σιγά σιγά (ήθελα να ήξερα ΤΩΡΑ πού τα βρίσκει; – Ποιοι του τα δίνουν; Περίεργο ξαφνικά, αλλά είναι άλλο θέμα συζήτησης), μόνο και μόνο για να μπορεί ελεύθερα να συγκρουστεί με τους «κακούς» Κιμούλη και Τσακνή ! Χάνεται η αξιοπρέπεια, αλλά δίδονται κάποια χρήματα σ' αυτούς που τα έχουν ανάγκη πιο πολύ απ' όλους (;)… πάλι καλά…»

Διαβάστε ακόμα:

Ξεσπάει ο Γιώργος Κιμούλης για την ανακοίνωση ματαίωσης των παραστάσεων