Επίθεση Γεωργιάδη σε Λαζόπουλο: «Έβγαλε 3 εκ. στο εξωτερικό»

«Τον λογίζω πολιτικό μου αντίπαλο»!

Σκληρή επίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με αφορμή την υπόθεση Χαϊκάλη. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ καταλογίζει στον γνωστό ηθοποιό ότι έβγαλε στο εξωτερικό 3 εκατομμύρια ευρώ την περίοδο της κρίσης.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Διάβασα σε τρία blogs ότι ο γνωστός καλλιτέχνης Λάκης Λαζόπουλος, που ξεκίνησε την ιστορία με τον Χαϊκάλη και που κάνει τόσο σκληρή προσπάθεια να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, συγκαταλέγεται στους Έλληνες που έβγαλαν εκατομμύρια στο εξωτερικό την ώρα της κρίσης, περίπου 3 εκατομμύρια. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια -μπορεί να το διαψεύσει- εγώ θα κάνω ερώτηση στη Βουλή γι’ αυτό. Αν είναι αλήθεια και ο κ. Λαζόπουλος έχει βγάλει 3 εκ. στο εξωτερικό, αυτό πάει να πει ότι μάχεται να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να τριπλασιάσει τα λεφτά του από την καταστροφή όλων των υπολοίπων. Γιατί όποιος έχει βγάλει λεφτά το έχει κάνει μόνο και μόνο για να καταστραφούμε όλοι οι υπόλοιποι και να γίνει αυτός πλούσιος»!

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον πολιτικό αν το έχει διασταυρώσει, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως «αν δεν ισχύει, να βγει και να το διαψεύσει» ο Λάκης Λαζόπουλος και συνέχισε: «Εφόσον πετάει λάσπη ο κ.Λαζόπουλος και θέλει να μπει στην πολιτική διαμάχη, ας έρθει να μπούμε στην πολιτική διαμάχη για να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Τον λογίζω πολιτικό μου αντίπαλο».

//www.youtube.com/embed/rdAAvZub-_Q