Επιστρέφουν οι Γλυκιές Αλχημίες!

Τις πρώτες «Γλυκές Αλχημείες» της σεζόν επιχειρεί ο Στέλιος Παρλιάρος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ,

Σε μια εποχή που όλοι ξαναγυρνάνε στις κουζίνες, φτιάχνουν γλυκά για τις γιορτές ή τα πηγαίνουν για κέρασμα στους φίλους ,η σπιτική ζαχαροπλαστική γίνεται πιο επίκαιρη παρά ποτέ.

Στην πρώτη ενότητα της εκπομπής ο Στέλιος Παρλιάρος παρουσιάζει διάφορα αγαπημένα, πολύ ή λιγότερο γνωστά, γλυκά. Κάνει οικονομικές επιλογές, εισάγει νέες ιδέες και παραλλαγές, αποκαλύπτει τα μικρά μυστικά απομυθοποιώντας τη δυσκολία παρασκευής και, μας δείχνει πώς με λίγη προσοχή και κέφι κάθε γλυκό πετυχαίνει.

Εισάγει μια νέα ενότητα στην οποία χρησιμοποιεί κυρίως Ελληνικά υλικά για την παρασκευή των γλυκών, παντρεύοντας το ταχίνι με την εξωτική βανίλια, τη σοκολάτα με μέλι, σταφίδες καρύδια ή κάστανα ,ή φτιάχνοντας ένα τσιζκέϊκ με κυδώνια.

Θα υπάρχει μια ακόμα ενότητα με εύκολα, γρήγορα γλυκά για τους πολυάσχολους ή τους εργένηδες, στην οποία παρουσιάζει πώς μέσα σε πέντε λεπτά και με λίγα πράγματα στο ψυγείο, μπορεί κάποιος να φτιάξει κάτι περισσότερο από μια φέτα ψωμί με μέλι.

Ο Στέλιος Παρλιάρος με βοηθούς την Εβίτα Παπαχαραλάμπους, τον Ντίνο Φωτεινάκη , τον Τζιόρτζιο Σπανάκη (executive chef της «Παρουσίασης») και μερικούς πολλά υποσχόμενους νέους ζαχαροπλάστες από τη σχολή «LE MONDE», αποδεικνύει ότι τα γλυκά δεν είναι μια περίπλοκη διαδικασία αλλά ένα γλυκό ταξίδι αγάπης.

«Γλυκές Αλχημείες » με τον Στέλιο Παρλιάρο, κάθε Σάββατο στις 22.00’ το βράδυ από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμα

Επιστρέφουν οι Γλυκιές Αλχημίες με νέα επεισόδια…

Ποιά επιτυχημένη εκπομπή του ΜΕΓΚΑ διέκοψε τα γυρίσματα λόγω χρημάτων ;

Παρλιάρος: Γιατί τα γλυκά είναι πιο ερωτικά από το φαγητό