Επιστρέφει η θρυλική σειρά «LAW AND ORDER» στο STAR!

Από Δευτέρα 11/3 και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη, λίγο μετά τις 24:00, (αμέσως μετά την ταινία που ξεκινάει στις 22:00) επιστρέφει η θρυλική σειρά στο Star.

Νέο cast και διαφορετικοί τόποι γυρισμάτων, για την πασίγνωστη και πολύ αγαπημένη σειρά με τον γενικό τίτλο “Νόμος και Τάξη”. Παραγωγή 2010, η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 22 αυτοτελείς απολαυστικές ιστορίες.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Άλεξ Τσαπλ, Βίνσεντ Μισιάνο, Ρότζερ Γιανγκ, Κρίστοφερ Μισιάνο, Ζαν Ντε Σεγκονζάκ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Κόρεϊ Στολ, Ρέιτσελ Τικοτίν, Άλφρεντ Μολίνα, Τέρενς Χάουαρντ, Σκιτ Ούλριχ, Ταμλίν Τομίτα

Το “Law & Order : L.A.” αποτελεί συνέχεια της σειράς “Νόμος και Τάξη”, που σημείωσε τεράστια επιτυχία, όπου και αν προβλήθηκε. Οι ιστορίες είναι ρεαλιστικές, συχνά μάλιστα παραπέμπουν σε αληθινές εγκληματικές πράξεις, γνωστές στον αστυνομικό και δικαστικό κόσμο των ΗΠΑ. Οξυδερκείς αστυνομικοί, επίμονοι και αδέκαστοι εισαγγελείς και οι εγκληματίες… άξιοι της μοίρας τους!

Τα ινία των ερευνών αναλαμβάνει ο ντετέκτιβ Τόμας Τζαρουζάλσκι και μαζί του η υπαστυνόμος Αρλίν Γκονζάλες και ο ντετέκτιβ Ρεξ Ουίντερς.

Δίπλα τους αλλά πολλές φορές και απέναντι τους οι εισαγγελείς Τζέρι Χάρντιν, Ρικάρντο Μοράλες, Τζόνα Ντέκερ.
Το πολύ φρέσκο αυτό sequel της σειράς (έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ πριν ένα χρόνο ακριβώς), είναι το πρώτο και το μόνο (από τα 5 που έχουν γυριστεί), που αποχαιρετά το κοσμοπολίτικο περιβάλλον της Νέας Υόρκης. Το Χόλιγουντ, με την αίγλη και τη λάμψη του αλλά και τα σκοτεινά και επικίνδυνα σοκάκια της πόλης των Αγγέλων, τους προκαλεί…

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς παρακολούθησαν 10.6 εκατομμύρια θεατές, χαρίζοντας στην παραγωγή του NBC τη δυνατότερη σειρά της εβδομάδας.