Επιστρέφει η θεατρκή επιτυχία»Δε θα με τρελάνεις εσύ εμένα»

/files/Image/04_SEASON_2014-15/01_DAILY_STUFF/01_OCTOBER/31/trelaneis_new.jpg

Μετά από μία ξεκαρδιστική καλοκαιρινή σεζόν, στο θέατρο Αθηνά, 
η κωμωδία των Παναγιώτη Καποδίστρια και Αργύρη Γιαμάλογλου 
«ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ!» συνεχίζεται και για τη χειμερινή σεζόν, με ανανεωμένη διανομή!
Ο Βασίλης Θωμόπουλος με τη σκηνοθετική του μαεστρία κι ένα καστ ταλαντούχων κωμικών ηθοποιών (Σπύρο Πούλη, Σπύρο Σπαντίδα, Πηνελόπη Πλάκα, Κώστα Αποστολάκη, Κατερινα Μπιλάλη, Ευτυχία Φαναριώτη και Ευτυχία Σιδέρη)
μάς μεταφέρει στην Αθήνα της δεκαετίας του '60 και μας τρελαίνει. στο γέλιο! 

Η υπόθεση:  
Αθήνα. Δεκαετία του '60. Ο Παύλος, ένας καρδιοκατακτητής και αθεράπευτος γυναικάς βρίσκεται ξαφνικά μπλεγμένος με τέσσερις γυναίκες που τον διεκδικούν.
Αυτές είναι: Η Ρενέ, μία ελαφρόμυαλη γοητευτική κοκέτα, η Κάρμεν, μια ζηλιάρα αυταρχική νεαρή, η Αννούσκα, μια αυστηρή και παθιασμένη γυναίκα και η Ντόρα, η σχέση του γι' αυτό το μήνα.
Ο Παύλος, που δεν έχει αντιληφθεί πώς έγινε όλο αυτό μπέρδεμα, προσπαθεί να ξεμπλέξει χωρίς να μάθει η μία για την άλλη. Σύμμαχοί του, ο πιστός γκέι υπηρέτης του, ο Ιούλιος και ο ντροπαλός ξάδερφος του, ο Βαγγέλης, ο οποίος έρχεται από το χωριό στην Αθήνα, προκειμένου να βρει μια καλή κοπέλα για να την παντρευτεί.
Τα μπερδέματα ξεκινάνε και σιγά, σιγά εντείνονται. Ο Παύλος, που τρέμει στην ιδέα του γάμου, προσπαθεί να τις ξεφορτωθεί, αλλά εκείνες αντιστέκονται και φαίνονται αποφασισμένες να τον διεκδικήσουν, μέχρι τελικής πτώσεως. Τίποτα όμως δεν είναι όπως φαίνεται.

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων
Τετάρτη, 19:30
Πέμπτη, 21:15
Παρασκευή, 21:15
Σάββατο 18:15 (λαϊκή απογευμ.) & 21:15
 
Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 18 ευρώ
Λαϊκή απογευματινή: 16 ευρώ
Φοιτητικό: 12 ευρώ
Ανέργων: 10 ευρώ