Επιστρέφει η εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 7»

Καλοκαίρι μαζί στις 7

Από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και καθημερινά, στον ΑΝΤ1 στις 07:00!

Οι εκπομπές, ρίχνουν αυλαία, η μία μετά την άλλη και οι παρουσιαστές βάζουν τα μαγιό τους και ξεκινούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Υπάρχουν όμως και οι παρουσιαστές που αναλαμβάνουν δράση στα καλοκαιρινά τηλεοπτικά πλατό, όταν οι άλλοι σταματάνε. Όπως στον Ant1 και στην πρωινή ζώνη, στην οποία επιστρέφει η εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 7», με διαφορετικούς συντελεστές, όμως, αυτή τη φορά.

Η ανακοίνωση του σταθμού:

Η ενημέρωση θα συνεχίσει να έχει τον πρώτο λόγο από νωρίς το πρωί και στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και καθημερινά από τις 07:00 έως τις 11:00 κοντά μας θα είναι η ενημερωτική εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί».

Οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1, Νίκος Ρογκάκος, Παναγιώτης Στάθης και η Αλεξάνδρα Καϋμένου θα μας ενημερώνουν, καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, έγκαιρα και έγκυρα για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ αλλά και με καλεσμένους πολιτικούς και δημοσιογράφους, ο Νίκος Ρογκάκος, ο Παναγιώτης Στάθης και η Αλεξάνδρα Καϋμένου θα μεταδίδουν, θα καταγράφουν και θα αναλύουν όλα τα θέματα της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας.

«Καλοκαίρι μαζί» από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και καθημερινά, στον ΑΝΤ1 στις 07:00!

Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει στην τηλεόραση