Επιστρέφει η Χουρέμ η …Μεγαλοπρεπής!

Ποια είναι τα προσεχή σχέδιά της;

Η Μεριέμ Ούζερλι που υποδύθηκε την Χουρέμ Σουλτάν στην τηλεοπτική σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» που παίχτηκε και στην Ελλάδα, επιστρέφει στην Τουρκία για να ξαναπαίξει σε νέο σίριαλ. Η δημοφιλής ηθοποιός είχε φύγει από την Τουρκία και είχε επιστρέψει στη Γερμανία λόγω »συνδρόμου εξάντλησης» μίλησε για τα προσεχή σχέδια της και δήλωσε ότι τον Ιανουάριο θα επιστρέψει στην Τουρκία για ένα νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

»Θα παίξω σε μια νέα σειρά. Θα ξεκινήσουμε τον Ιανουάριο αλλά δεν ξέρω πότε θα μεταδοθεί. Νομίζω πως θα είναι μετά τον Απρίλιο αλλά δεν ξέρω ακριβώς πότε. Πάντως θα δουλέψουμε μαζί με παλιούς φίλους. Επειδή είναι κρυφό δεν μπορώ να πω πολλά. Αλλά είναι ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ, θα έχει πολλή αγωνία. Τον Ιανουάριο θα βρίσκομαι στην Κωνσταντινούπολη, θα είμαι στα πλατό και θα δουλεύω. Δεν δουλεύω εδώ και ενάμισι χρόνο και νιώθω κυριευμένη από το πάθος για την υποκριτική τεχνη. Μετά από την τελευταία μου δουλειά, σκέφτηκα ότι χρειαζόμουν ένα μεγάλο διάλειμμα. Είχα κουραστεί με πάρα πολλά. Θέλω πάλι να ασχοληθώ με την υποκριτική, να βγάλω την ενέργεια που έχω μέσα μου και αυτό θα κάνω. Ας είναι έκπληξη», είπε, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Τουρκίας.

Είχε και ένα μήνυμα για τους θαυμαστές της :»Σας αγαπάω πάρα πολύ. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έχω εσάς. Γιατί οι θαυμαστές μου ήταν πάντοτε στο πλευρό μου, και στα εύκολα, και στα δύσκολα. Αυτή είναι η αληθινή αγάπη. Να είσαι δίπλα στον άλλον στα εύκολα και να μην τον αφήνεις μόνο στα δύσκολα».